Aktywne Wpisy
Trabancik +11
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
hanyska2 +902
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Majstersztyk xDDD
#ukraina #wojna #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
@Habemuspapam69 prywatne firma może sobie robić co chce. Nikt nikomu nie każe tam kupować ani tam pracować
Pracodawca musi patrzeć na zatrudnionych w jednakowy sposób. Znaczy to tyle, że nie ma prawa dyskryminować pracowników ze względu na:
płeć,
wiek,
@Ligniperdus: Akurat w tym przypadku to wygląda na dyskryminację ze względu na pochodzenie - w tym przypadku inne niż ukraińskie.
@Habemuspapam69: bo nie istnieje inna niz Rosyjska propaganda nie istnieje, tylko Ruscy maja troli w internecie :D
Ps. Niech zgadnę,
Ale tutaj serio kogoś ponosi. #!$%@? z tym 1000zl, my w robocie co rok dostajemy taka premie. Ale ta uproszczona ścieżka kariery mnie boli. Czy tam "specjalna" jak to buisnessinsider nazwał.
@Habemuspapam69: Polska mentalność, zastaw się, a postaw się. Polacy zawsze mieli skłonność do przesady. Już im nawet 500+ proponują.
@Habemuspapam69: państwo rozdaje kupę siana nierobom- pełna czilera.
Prywatna firma pomaga obywatelom kraju ogarniętego wojną- afera jak #!$%@? xdd
Idź se pracuj gdzieś indziej, np. do jakieś polskiej firmy skoro narodowość ma dla ciebie takie znaczenie xd