Aktywne Wpisy
choaja +1
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd.
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd.
Ocencie jej wyglad
wfyokyga +9
Granie w rpg czarodziejami i innymi #!$%@? jest dla #!$%@? i nubów. Tylko postacie typu Barbarzyńca, Paladyn co #!$%@? z topora, siła i jeszcze raz siła
Majstersztyk xDDD
#ukraina #wojna #polska
Dolicz to tego pincet plus dla każdego Ukraińca przekraczającego granicę. A jeszcze dwa tygodnie temu tutejsi debile płakali rzewnie bo inflacja. Dzisiaj już są zachwyceni każdym idiotycznym pomysłem pisowcow xDD
@Habemuspapam69: może dlatego, że większość z tych ludzi nie ma nic poza walizką z kilkoma ciuchami. Nic więcej. A tak mają dodatek od prywatnego przedsiębiorcy (!), za który mogą np. doładować kartę do telefonu, kupić neta, wysłać rodzinie na Ukrainie, etc. ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Weź mi powiedz jaka tam jest ścieżka kariery w biedronce?
Pewnie od jakiegoś początkującego rozkładacza towaru, przez kasjera po zastępcę kierownika i kierownika sklepu. Mniejsza o to. Ja tylko zwracam uwagę, że biedronka ogłasza, że będzie stosować praktyki moralnie wątpliwe. Wyobraź sobie, że jesteś leszpym kandydatem na objęcie stanowiska i pracujesz w.firmie dłużej niż Ukrainiec, który obejmuje to stanowisko tylko dlatego, że jest Ukraińcem.
Ja #!$%@?, jak rozmowa z dziećmi. Przecież tu istotą problemu nie jest gdzie ktoś wyda kasę czy #!$%@? na co....
Jak tego nie rozumiesz teraz to już będziesz debilem do końca życia.
Żegnam.