Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +99
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

oficjalniemartwa +44
W ciągu 2 miesięcy wywróciłam własne życie odrobinę do góry nogami i dostałam wymarzoną pracę, a dzisiaj ją straciłam.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.

#python #programista15k
Przy okazji: Ktoś nie szuka pracy jako Test Automation Engineer?
źródło: comment_1646171769ZectTFFCVjPOM1GIY4FW1P.jpg
PobierzWole jak ktoś po 10 latach ma 2 języki, niż po 2 ma 10 języków.
Dopiero się uczę, a od kwietnia startuje z nową firma gdzie będę używał dużo SQL - co też muszę sobie solidnie powtórzyć. No i zarobki w górę o 35% względem tego co mam teraz.
Zatem trochę chyba za
źródło: comment_1646173214WltSKCBUT7cEweMPFkUlzI.jpg
PobierzChcesz się czegoś konkretnego nauczyć? Wal python + selenium i pisz bota który otwiera wykop i dodaje wpis na mirko.
Raz, że ciekawsze a dwa, to nauczysz się szukać informacji w necie.
Napisanie bota który gra w jakąś prostą grę casualową to spoko dowód na to.
Wlasciwie to szukam. Jak masz coś dla osoby z pyhonem + 8 lat doświadczenia to śmiało wrzucaj.
@emitar: bo fajnie jak tester oprócz api potrafi jeszcze front sprawdzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trzeci
Ale to taki abstrakcyjny przykład z tym wykopem, tak? Bo normalnie chyba nie ma sensu wynajdywać koła na nowo?
@emitar: ale o jakie wynajdywanie koła na nowo ci chodzi? Że nikt ci w pracy nie będzie kazał pisać testów do wykopu? Że sam wykop już na pewno ma takie testy zrobione i puszczają je przed każdym mergem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To że wykop ma api nic nie zmienia w temacie testowania frontendu. W teście nie chodzi o to żeby