Aktywne Wpisy
mirko_anonim +103
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
MarnaImitacjaTuwima +149
Z cyklu "polskie piekiełko gdzie niewolniku pamietaj gdzie twoje miejsce" ( ͡º ͜ʖ͡º):
#edukacja #szkolastandard #polska
#edukacja #szkolastandard #polska
Poziom chamstwa z jakim się spotkałem ze strony wszystkich stolarzy, hydraulików, elektryków, którzy na każde pytanie reagowali jak kot srający na pustyni zapamiętam sobie na lata.
Skończy się kasa z tanich kredytów to skończy się wybrzydzanie.
#nieruchomosci #budujzwykopem
@PfefferWerfer: Dlatego nauczyłem się już korzystać w firm, w których jedynym moim kontaktem jest szef - to jemu płacę i to on ma ogarniać swoją zgraję.
A przez 4 dni, nawet z jego ust nie usłyszałem żadnego przekleństwa, przychodził zawsze na czas, sprzątał po sobie na bieżąco, mówił, proszę, dziękuje :)
A swoją robotę naprawdę wykonał bardzo dobrze.
Rozmowa z trzema różnymi specjalistami w podsumowaniu:
Odpowiedzi na SMS średnio po 3 - 4 dniach
30% połączeń odebranych
Jeden 2 miesiące mnie zbywał że zrobi aż przestał odbierać telefony
Żebym tylko w końcu się odwalił
Oferta jak już się pojawiała skrajnie wysoka
Rozmowa tak zdawkowa że na dzień dobry nie miałem co liczyć
Jesteśmy umówieni na obejrzenie miejsca na 10 - marznę do 11:30
Zobaczymy
"ja oczywiscie mogę przyjechac taksówka, ale to bedzie Pana tylko niepotrzebnie drożej kosztowało"
No ręce opadają
@Kernydz: Ja majuąc kontakty z robolami i pierdzistołkami mam podobne odczucia. Po tych pierwszych nigdy nic nie oczekiwałem, ale od tych drugich co zazwyczaj wyżej srają niż dupę mają i uważają się za lepszych od zwykłego robola oczekiwałem więcej i niestety się zawiodłem. Takiej buty, chamstwa zwykłej obłudy się u takich ludzi niby na poziomie nie spodziewałem. xD
Komentarz usunięty przez autora