Aktywne Wpisy
JeffreyLebowski +58
Chłop jest w TVP od zawsze, od zawsze tak samo mierny. Wygrane życie, nie musisz w ogóle nad sobą pracować, możesz być badziewnym komentatorem ale tam takie kolesiostwo, że zawsze będziesz mieć robotę i co 2 lata wycieczka na miesiąc na wielki turniej. Szacuneczek dla tego gigachada i króla życia
#mecz #tvp
#mecz #tvp
tormentorer +2
Jestem takim nieszczególnie żarliwym Katolikiem, ale coś mnie trafia, jak czytam że w Polsce,kraju, który wyrósł i uformował swoją tożsamość na barkach chrystianizacji, jakiś watażka zabrania wieszania krzyży w urzędach publicznych - niech by ktoś spróbował wywinąć taki numer w takich Niemczech, dajmy na to Bawarii - w super zlaicyzowanym społeczeństwie, to pogoniliby dziada bez mrugnięcia okiem. Dlatego apeluję - nie głosujmy na takie indywidua- i pamiętajmy o swoich korzeniach. 8 gwiazdek,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Poziom chamstwa z jakim się spotkałem ze strony wszystkich stolarzy, hydraulików, elektryków, którzy na każde pytanie reagowali jak kot srający na pustyni zapamiętam sobie na lata.
Skończy się kasa z tanich kredytów to skończy się wybrzydzanie.
#nieruchomosci #budujzwykopem
Ja też tragicznie wspominam interakcje z
@Kernydz: ogólnie kiedyś miałem więcej znajomych budowlańców, do końca studiów jeszcze w miarę się z nimi
pierwszego który napisze "hurr durr zrób sobie sam jak tak bardzo ci się nie podoba" zaproszę natychmiastowo na czarną, nie po to się uczyłem i zostaję na nadgodzinach klepiąc hajs bym jeszcze po robocie pierd*lił się z jakąś wełną, stelażami itp
zresztą widziałem to na własne oczy jak upadała bańka od 2009 do tak 2012 i jak wyżej wspomniani koledzy bili się o robotę na rusztowaniu za jakieś 9 zł/h, a to byli ludzie z już jakimś tam doświadczeniem. Kto zarobił i odłożył ten spał spokojnie, kto wydał hajs na roksy i koksy wracał zacierać elewację z kanapkami z ogórkiem na śniadanie.
Komentarz usunięty przez autora
Ale widzę Pan robol zły na cały świat, bo ktoś oczekuje od niego w miarę przyzwoitych manier XD.
Jak pracowałem fizycznie to zawsze starałem się być miły i w 99% przypadków ludzie byli bardzo kulturalni, a ten 1 %
O już się zaczęło srańsko
Panowie, akurat do każdego podchodzę z definicji z dużą kulturą i też jestem człowiekiem pracy. Lubię jasno określonych ludzi którzy potrafią mi podać informację w konkretny sposób. Nawet jeżeli ma być nie do końca przyjemna dla mnie.
Wymijanie się od odpowiedzi, jęczenie do słuchawki i wręcz ton typu "na #!$%@? mi dupę zawracasz" to nie jest coś z czym chciałby spotkać się człowiek
Mi fachowiec od fugowania balkonu do tej pory SMSy z życzeniami na święta przysyła. Kochany Mieciu..