Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +159
Ja p------ę one mają ego wielkości galaktyki xD
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NarciarzFarciarz +77
Czas na ostatni wpis z mojej serii #emigracja w #kanada
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
źródło: 20250713_192451
Pobierz

@KOLEGAMAMY: Szukają normalnego traktowania i szacunku. Jeśli tego nie rozumiesz, to pewnie nigdy nie byłeś w zmarginalizowanej mniejszości.
Komentarz usunięty przez moderatora
@KOLEGAMAMY: Są zmarginowalizowani przez takich ludzi jak ty, którzy uważają, że oni mogą tylko milczeć i udawać, że są hetero, bo inaczej to "w---------a się ze swoimi zboczeniami".
@szary_obcy: przeciez przyklady z tego screena to normalne traktowanie.
Nikt nie daje j-----a o to czy 2 facetow jest para, bo nikogo to nie obchodzi, serio.
Jak ja ide z konkubina do knajpy i kelner pyta razem czy osobno, nie mam problemu powiedziec ze razem. Jak ide z kolzanka/kolega nie mam problemu odpowiedziec ze osobno.
To jest
@PurpleHaze: To jest normalne traktowanie w społeczeństwie głęboko homofobicznym, gdzie ludzie boją się traktować oczywistą parę facetów jakby byli parą facetów.
@PurpleHaze: Nie wiem skąd w tobie taki bulwers, tu się nikt nie obraża ani nie twierdzi, że jest obrażany.
Ja cały czas zataram się być odrobinę lepszym człowiekiem niż wczoraj, co i tobie polecam,
Az mnie skręca od twojego p---------a xD. Jakie mi to przyniesie korzyści ze dowiem się czy jakaś para jest homo czy to kumple? Ludzie mają to w dupie. Ludzie domniemuja że nie są homoseksualistami, bo homoseksualistów jest mniej niż kolegów. Zwykły rachunek prawdopodobieństwa cię przerasta, dlatego robisz z oczywistego domniemania "problem społeczny".
Jakbym z kolegą robił zakupy, a by mi ekspedientka wyjechała: "płaci pan za swojego chłopaka?" to bym więcej chyba w tym sklepie nie zawitał xD
@szary_obcy: jak ktosz pisze "rzeczywistosc: XYZ" to zazwyczaj oznacza ze cos mu nie gra, nie pasuje, czuje ze cos jest nie w porzadku.
@szary_obcy: Piękne wycieranie sobie gęby słowem "empatia" i typowa dla lewicowego środowiska odmiana tego słowa przez wszystkie przypadki.
Ja empatyzuję z ludźmi pracującymi w usługach, którzy z zasady chcą uniknąć sytuacji krępujących dla siebie i klientów więc starają się nie imputować nikomu bliższych relacji. Ale o tym już nie pomyślałeś. Gdzie Twoja empatia? ¯\_(ツ)_/¯
A bart staszewski sam w sobie to zwykły manipulator.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora