To co robimy zrzutkę dla wykopka co by pojechał na tą pseudo wycieczkę do Kambo i potem opowiedział na tagu jak to było naprawdę? Proponuje dla niepoznaki kobiety, mniej się będą rzucać w oczy więc ani Pater ani Gapcio się nie zczai że to jakiś koń trojański. Moje typy to @Babcia_krzyzowa i @Justyna16 #raportzpanstwasrodka
Lubię takie wyzwania. Chętna. Tylko prośba - proszę mnie ulokować w okolicach chaty Miszkina, nie w samej chacie, tylko gdzieś obok w krzewostanie. Chcę z Miszkinem wejść w polemikę filozo i ostatecznie położyć kres jego pitoleniom:) Uwielbiam nocne posiadówki i tzw. nocne Polaków rozmowy. Klapki już mam, więc zrzutka nie musi być jakaś przekosmiczna.
@dizel81: Filozof ma już pewnie kurzą ślepotę od metanolu z ryżu. Jeśli zasiądzie z Babcią w nocy, to się nie zorientuje, jak będzie polewała sobie wodę
@dizel81: No ale co, mam za chłopa się przebrać żeby Miszkinowi dogodzić? Oszalałeś chyba. Albo jadę normalnie i na trzeźwo albo se szukajcie szpiega w Birmie.
"zapakujemy...czekolady,konserw i barszczu,żurku w proszku"
@Globtroter1985: xdd, konserwy i żurek w proszku to ja sobie na miejscu u Gapy w szophałasie kupię i to za swoje. Niech gapciu zna dobre serca hejterów.
@dawid131: tiaaa poczekajmy poczekajmy.... aż którego tuk-tuk potrąci i guano będzie z wycieczki .... kujmy żelazko póki gorące, sie pakuj w klapki i jedziemy razem bo najłatwiej to babę posłać a faceci umywają 'rence' od brudnej roboty
@Globtroter1985: To musicie jeszcze załadować mi ten no...kawior, bo podobno bracia Rosjanie od Gapy wywozili całymi walizkami i aż płakali ze wzruszu... tylko nie pamiętam czy kawior czarny czy jaki tam..
@Babcia_krzyzowa: po obejrzeniu tych wszystkich filmów Łysego i Gapcia to nie wiem czy bym pojechał tam nawet za darmo. xD
Jeszcze skupili sie głównie na "dzungli" i świątyniach zamiast przeznaczyć 4-5 dni na jakieś rajskiej wyspie z błękitną wodą. Najważniejsze w planie wyjazdu od Gapcia to picie zimnego piwka marki Cambodia i oglądanie polnych dróg gdzieś na dalekiej północy xD
Proponuje dla niepoznaki kobiety, mniej się będą rzucać w oczy więc ani Pater ani Gapcio się nie zczai że to jakiś koń trojański.
Moje typy to @Babcia_krzyzowa i @Justyna16
#raportzpanstwasrodka
Lubię takie wyzwania. Chętna. Tylko prośba - proszę mnie ulokować w okolicach chaty Miszkina, nie w samej chacie, tylko gdzieś obok w krzewostanie. Chcę z Miszkinem wejść w polemikę filozo i ostatecznie położyć kres jego pitoleniom:) Uwielbiam nocne posiadówki i tzw. nocne Polaków rozmowy.
Klapki już mam, więc zrzutka nie musi być jakaś przekosmiczna.
@Globtroter1985: xdd, konserwy i żurek w proszku to ja sobie na miejscu u Gapy w szophałasie kupię i to za swoje. Niech gapciu zna dobre serca hejterów.
Poza tym to oni sami sie pewnie zaorają.
Poczekajmy jeszcze z wysyłaniem korespondenta z ramienia wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Globtroter1985: To musicie jeszcze załadować mi ten no...kawior, bo podobno bracia Rosjanie od Gapy wywozili całymi walizkami i aż płakali ze wzruszu... tylko nie pamiętam czy kawior czarny czy jaki tam..
Jeszcze skupili sie głównie na "dzungli" i świątyniach zamiast przeznaczyć 4-5 dni na jakieś rajskiej wyspie z błękitną wodą.
Najważniejsze w planie wyjazdu od Gapcia to picie zimnego piwka marki Cambodia i oglądanie polnych dróg gdzieś na dalekiej północy xD