typek w #pracbaza taki typowy Tomek, lat 30, którego zostawił ojciec gdy był on małym dzieckiem więc nawet nie zdążył go poznać. I dziś ten Tomeczek nabijał się ze mnie, że niby nie znam angielskiego to ja mu odpowiedziałem, że znam angielski lepiej niż on swojego starego. I cały dzień się do nikogo nie odzywa. Powinienem go przeprosić? #logikaniebieskichpaskow #trudnesprawy
@hohohohoho: sa pewne granice których się nie przekracza. Jakbyś pracował w dużej korporacji to dział compliance mógłby ci nieźle namieszać za takie odzywki. Niezależnie od tego gdzie pracujemy należy zachować się możliwie profesjonalnie i nie dać podpuścić głupszym od nas.
@hohohohoho: Potwierdzam, byłem ekspresem do kawy w twojej pracy. Jak to powiedziałeś, to wyświetliłem komunikat: "Zbiornik na wodę jest pusty" Zagadkowa sprawa, co nie?
@hohohohoho: jak zwierzeta w januszexie albo dzieci w przedszkolu Z normalnej firmy by was obu #!$%@?, oczywiscie nie po jednym takim tekscie, ale u was na jednym sie nie skonczy
#logikaniebieskichpaskow #trudnesprawy
przeprosić go?
Jakbyś pracował w dużej korporacji to dział compliance mógłby ci nieźle namieszać za takie odzywki.
Niezależnie od tego gdzie pracujemy należy zachować się możliwie profesjonalnie i nie dać podpuścić głupszym od nas.
Komentarz usunięty przez autora
Jak to powiedziałeś, to wyświetliłem komunikat:
"Zbiornik na wodę jest pusty"
Zagadkowa sprawa, co nie?
Z normalnej firmy by was obu #!$%@?, oczywiscie nie po jednym takim tekscie, ale u was na jednym sie nie skonczy