Aktywne Wpisy

Witam. Czy taka bieżnia będzie dobra czy za wolna dla 7-latka który ma za mało ruchu? Syn ma kiepskie wyniki w biegach na czas, jestem ciekaw czy trening na tym by mu pomógł.
https://allegro.pl/oferta/bieznia-elektryczna-domowa-treningowa-pod-lozko-walkingpad-aero-trex-sport-15365406559
#sport #dzieci #rodzicielstwo #fitness
https://allegro.pl/oferta/bieznia-elektryczna-domowa-treningowa-pod-lozko-walkingpad-aero-trex-sport-15365406559
#sport #dzieci #rodzicielstwo #fitness

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@bareron: i dlatego czarny rak z watykanu nadal niszczy Polske. Ludzie, ktorzy nie wierza, chrzcza dzieci i biora koscielne sluby, bo tak wypada i w sumie im nie szkodzi.
Kuzyn za to 12h jechał potem wracał i dostał telefon że kolejny trup i znów zawrotka w połowie drogi XD
To twoja decyzja, nikt cię nie może zmusić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro jesteś ateistą to nie powinno Ci robić różnicy, czy idziesz do kościoła, czy nie. Poza tym do kościoła nie idziesz dla księdza, czy Boga, tylko dla tej zmarłej osoby. Ja jebix, że takie proste kwestie niektórym trzeba tłumaczyć.
źródło: comment_1637651058RmX2R9iKrewYiX9cfmAeKq.jpg
Pobierz@bareron: a co im szkodzi zaakceptowac to że jest niewierzący?
@Rozkoszniaczek: widać że nie jesteś żadnym ateista tylko katolikiem. Pogrzeb nie jest dla osoby zmarłej tylko dla rodziny i bliskich żeby mogli się pogodzić ze stratą. Osoby zmarłej już nie ma więc to nie dla niej jest ta uroczystość.