Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@LubiePieski: ja też nie mam problemu pójść dlatego też odwiedzę grób na cmentarzu po całej katolickiej szopce i wtedy się pożegnam. I nie interesuje mnie w tym temacie opinia innych, bo zrobię to tylko dla siebie i prababci z szacunku właśnie.
@Megawonsz_dziewienc: też tak uważałem, i to jest słuszna postawa.
z wiekiem jednak cżłowiek widzi z innych perspektyw.
zobaczy megawonsz, jeszcze nasz wszystkich megawonsz do koscioła poprowadzi xD
kompletnie bez powodu robisz z siebie gbura który nie potrafi okazać szacunku dla przekonań swojej zmarłej babci.
@dos_badass: widziałem te perspektywy, ludzie których zdanie mnie
@Megawonsz_dziewienc: no własnie to byłem ja.
ale wtedy nie miałem komu o tym powiedziec, bo nie było wykopu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)