Aktywne Wpisy
JanLaguna +188
Chiny coraz bliżej udzielenia Rosji wsparcia wojskowego. Amerykanie rozważają ujawnienie danych wywiadu
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
uncle_freddie +139
Manchester United 0 - 1 Barcelona; Lewy z karniaczka
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy
@Seacrest9: czemu mnie to tak rozbawilo? xD
Przy tym ciśnieniu, temperaturze, wilgotności powietrza, dostepnej dokumentacji oraz za pomocą teorii o zapadaniu się jąder gwiazd, śmiem twierdzić, że w środku możliwa jest fuzja składników taśmy. Obawiam się, że powstanie supernowej to tylko kwestia czasu i dostaw kolegi syna sąsiada, a gdy te będą wystarczająco czeste i owocne może nawet i czarnej dziury.
Towarzystwo w Stowarzyszeniu Płaskiej Ziemi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Seacrest9
Komentarz usunięty przez autora
Ja do tej pory nie rozumiem, w jaki sposób oni tak ze śrubokrętem do takich badań się zabierali. Jakiś prosty mechanizm by wystarczył... ale oni woleli ręcznie.... (╯°□°)╯︵ ┻━┻