Wpis z mikrobloga

Tera to jak widzisz na silowni typa w tanktopie z jakimś groźnym napisem (never end fight albo coś takiego), usztywniacze na nadgarstki i w 90% broda+warkoczyk to wiesz ze zaraz będzie robił jakieś paused box half single leg zombie deadsquat w tempie 2137 i to ciężarem który milfy na sali obok robią barki
potem zrobi uginanie młotkowo i do domu.
#mikrokoksy #mirkokoksy #trojboj #silownia
  • 43
@scuhcaj: ja np chodzę na siłkę i jestem skupiony na swoim treningu, nie patrzę i nie zastanawiam się co inni ćwiczą, ich sprawa. no chyba, że ktoś przychodzi w przepoconych ciuchach 3 raz pod rząd i wali niemożebnie. Ale zakładam, że Ty jesteś z tej grupki co okupuje racka, robi wolne ciężary i ma podś#!$%@? ze wszystkich, którzy śmią śmieć wykonywać inne ćwiczenia, a już nie daj Boże rzucanie piłką czy
@Yozix: spoko, przypadek o którym pisałem robi każdy cały trening w powerliftach, ciągi i wiosło w opadzie też

o istnieniu dwuboju prawdopodobnie nie wie a przysiady robi rzadko kiedy a i tak robi półruchy, także pytanie brzmi po co w ogóle posiada takie buty ¯\_(ツ)_/¯
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@stefan8800: oczywiście żeby nosić koszulkę dzik to możesz mieć max 50kg wagi ciała xD zawsze bawi jak takie chłopaczki wydzierają #!$%@? na całą siłownię podczas treningu