Aktywne Wpisy

M83_ +49
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +147
źródło: 1000000093
Pobierz

W czym jezdzimy zimą? T.j. co wpisać w google zeby jakąś nieprzepusczającą zimne powietrze rzecz zakrywającą równiez nogi zakupic?
Np. kominarke.
Kupilem iles lat temu taka na skutery sniezne i mega sie w zimie sprawdza.
Rekawice tez
@Krogalik oczywiście ze jest. Pierwsze z brzegu
"Motokoce.pl" https://motokoce.pl
źródło: comment_1634017912rYVhbcYRUdKRZbR3tsBrii.jpg
PobierzAle jak wiesz lepiej czym, gdzie i kiedy jezdze to gratulacje.
Czy muszę się pofatygować, wyciągnąć go , założyć na moto I zrobić zdjęcie żebyś przestał pisać bzdury o których nie masz pojęcia?
Do tego mufy z grzanymi manetkami , dobre buy zimowe (kupilem po taniosci w armyworld) i kominiarka arktyczna i mozesz doslownie przy -8 jechac w miare normalnie.
@bigger no spoko ziomuś zwracam honor, ale wyluzuj trochę xD Skąd mam wiedzieć gdzie jeździsz i z czym jak tylko napisałeś, że są wrzucając ogólnego linka do sklepu- @bazibart wrzucił konkret. Jak już będziesz robił to zdjęcie to z naleśnikiem lub garnkiem na głowie xD
A na dlonie, po prostu zimowe rękawice motocyklowe, przy temperaturach dodatnich wystarczą, bo raczej nie robisz więcej niż 50 km.
A pod moto kurtkę, bluza polarowa z zamkiem pod szyją, ale kołnierzem wysokim, albo arafatką owinąć szyję, tylko wtedy ograniczy trochę