Aktywne Wpisy

Brody co prawda nie mam, ale znajomy namówił mnie żebym poszedł kiedyś do barbera zamiast do mojej fryzjerki. No to przeklikałem paru popularnych w okolicy, i pytam was, czy komuś przypadkiem sufit na łeb nie spadł? X D 100 złotych za najzwyklejsze strzyżenie, to już nie jest strzyżenie włosów tylko golenie frajerów, tak wiem Pan Pciembiorca ma koszty, ta sama sytuacja co w gastro xD
#pieniadze #zalesie #
#pieniadze #zalesie #
źródło: baobao
Pobierz
b_oski +154
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Myślicie że jest opcja, żeby pracować w IT na pół etatu lub mniej? Jeśli tak, to na jakim stanowisku/technologii? Albo jak się wbić na freelance i czy to gra warta świeczki? :)
10 lat w korpo R&D here, kiedyś C/C++, potem PM, ale to ostatnie trudno robić na część etatu. A teraz jestem fulltime mama i szukam jakiejś odskoczni od bombelków na parę godzin w tygodniu, mogę się nauczyć czegokolwiek ;p
@sudety: Atek czy Astek?
Komentarz usunięty przez autora
@mjr_bien: takie rady to ja szanuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ratty: Nokia? jak tak to losowość, tam 10 lat to może być poziom juniora albo senior albo mid. Ale próbowac warto.
@mjr_bien: To spoko opcja, nawet byłam kiedyś scrum masterką jeszcze rownolegle jako dev, mam na to certyfikaty cztery (pdk) ;p Tylko że raczej trzeba