Aktywne Wpisy
Tyrande +243
Jako, że są święta to nie może zabraknąć pierogów z kapustą i grzybami. Więc się dzisiaj do tego zabrałam.
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
tesknilam_ +223
Wy tez potraficie po twarzy poznać, ze ktoś pochodzi z tzw nizin społecznych? Często maja wyostrzone rysy, wysuszona skórę po wódce, a dziewczyny robią sobie takie charakterystyczne kreski wokół całego oka. #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #gotujzwykopem #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
Zrobiłem awanturę i biłem po piętach, żeby nie było śladu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak na poważnie robimy dla siebie wszystko, pomagamy sobie wzajemnie i wspieramy :)
Całkiem równościowo, jak w lewactwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
baba zrobi kotleta z frytkami i browarem za 3pln z zabki vs to co musi #!$%@? facet by babie zaimponowac XD
@Zodiak dziękuję :)
Komentarz usunięty przez autora
O człowieku, ale masz problem, że nie możesz się po prostu uśmiechnąć, tylko na widok smażonej pyry z wieprzowiną myślisz o lewakach, którzy chcieliby ci to odebrać
@Matti28: a wiesz, że jeszcze 30 lat temu gotujący facet to też był lewacki wymysł xD?
@Matti28: i w tym momencie jużwiadomo, że przedawkowałeś tvp i/lub wykop
Dlatego 50 latkowie mają śmiertelne zawały serca.
Na mózg Ci siadło jak związek dla Ciebie musi odnosić się do poglądów politycznych XD