Aktywne Wpisy
Maurelius +93
Jezu, błagam, żeby to przeszło jak najszybciej. Nie dość, że trzeba byłoby #!$%@?ć na janusza 8 godzin mniej w ciągu tygodnia, to przetarlibyśmy szlaki na świecie wprowadzając to w skali kraju, a co najważniejsze - grażyny nie nadążałyby z gotowaniem bigosu na uspokojenie dla takich Dariuszy z Giftpolów xDD
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
CipakKrulRzycia +283
#kanalzero #stomatologia #aborcja #gruparatowaniapoziomu Dlatego lepiej czasami się nie odzywać bo wszyscy mogą zobaczyć, żeś głupi
Nie pochodzi ze zbyt "bogatej rodziny", niezbyt często ma faktycznie jakiś hajs na jakieś ambitniejsze zachcianki niż klub i kebsik w weekend mimo, że ciągle #!$%@?.
Dziś wziąłem go na wieczornego szluga samochodem którym jeszcze nie miał okazji się karnąć(gość UWIELBIA samochody i to masakrycznie, zresztą w zawodówce jest na mechanice samochodowej i totalnie pasjonuje go ten temat). Pokazywałem mu przyśpieszenie bo w sumie 240 koni jest już całkiem fajną mocą jak na taką paczkę jak Audi A5.
Wtedy opowiedział mi, że ostatnio przegląda oferty w internecie żeby sobie kupić przejażdżkę na torze jakąś wyścigową furą, opowiadał mi mniej więcej ile kosztuje jaki samochód względem ilości okrążeń itp.
No i teraz - zgadnijcie kto jutro dostaje na urodziny przejażdżkę Porsche 911S Martini Edition po 6km torze (5 okrążeń).
No on :3. Przejażdżka zakupiona już pare dni temu. Chyba trafiliśmy ze znajomymi w prezent (。◕‿‿◕。).
#czujedobrzeczlowiek , już nie mogę się doczekać aż zobaczy jutro Voucher :).
#oswiadczeniezdupy #gownowpis i w sumie troche #motoryzacja
Komentarz usunięty przez moderatora
Oj czuje ze w nocy czyjas rura wydechowa bedzie zapchana hehe
@cl_master: Jak to wspaniale że ma takiego bogatego znajomego jak ty, skromnego i szlachetnego, jesteś wspaniały
Super Mirku, bardzo dobrze sie czyta takie wpisy