Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +755
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz
freddd +8
Ma ktoś skarpety z wełny merino?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
źródło: 1000040972
Pobierz

Priorytetem jest bliskość Wrocławia, muszę być średnio 2 dni w tygodniu w biurze, dlatego zwracam uwagę na dobry dojazd, również pociągiem.
Jestem z Legnicy więc nie musicie mi przypominać że jest brzydka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Natomiast Opole znam i mam mieszane uczucia.
Jakie są wasze opinie o życiu w Świdnicy i Opolu, ewentualnie jakie inne miasta można rozważyć?
#wroclaw #dolnyslask #swidnica #opole
Opole jest na tyle dużo, że jest tam wszystko czego potrzeba ale na tyle małe, że brak jednak tylu wydarzeń kulturalnych i atrakcji co np. we wspomnianym Wrocławiu. Ogólnie nie jest to złe miejsce do życia o ile pracuje się zdalnie/ma firmę i na weekend nie szuka się atrakcji w bliskiej okolicy a raczej planuje zawsze jakiś wypad do innego miasta itd.
@wypok_user: Opole jest miastem wojewódzkim i tak jak piszą masz na miejscu wszystko. Pociąg do Wro jezdzi chyba co 30min XD
Szczerze w Opolu lepiej mi sie zyje niz w takim Poznaniu czy Wrocławiu, mnie ludzi, mniejsze korki.
A polecanie Kłodzka to mocne "XD", no chyba że lubisz bawić sie w symulator polski B
A cyganów też pełno xd
@Dru_Gru: dlaczego Kłodzko to symulator polski b? Ot miasto powiatowe, wcale nie gorsze niż inne.