Aktywne Wpisy

Krs90 +86
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz
zaganiacz_bydla +124
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz

Z takich małych osiągniec, to za dwa tygodnie prowadzę sesję rpg
źródło: comment_1628567978w5o0suxWgzG9oIVOqrh9ln.jpg
PobierzMniej rozkmin, odgrywania, trochę więcej prób wyłamywania drzwi łomem, tempo gry też nie jest idealne i czasami są przestoje, czy momenty c niezręcznej ciszy XD dlatego z obcymi nie umiałbym grać
Nie musi być regularnie, wystarczy raz na jakiś czas, ja tak będę robił
W ogóle od groma koncepcji ma swoje
@cebuula: @cebuula: no mi się rozdzielali właśnie przy Młotku 4 edycji. Ale ja stary się zrobiłem, za dużo zasad, w końcu zacząłem wymyślać na szybko zasady bo za dużo kartkowania podręcznika, do tego przez internet prowadziłem, no tragedia XD ale gracze powiedzieli że spoko było, a ja czułem, że trochę zawiodłem jako MG
@HonyszkeKojok: w
Z entuzjazmu poszedłem wczoraj do sklepu z grami i kupiłem akcesoriów dla MG za 200 zł (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Granie on line pozbawia jednych sposobów narracji i daje inne. Jak masz ludzi którym ufasz to można w dalszym ciągu korzystać z kostek. A jak nie ufasz, to na disco można odpalić kamerkę z telefonu i wycelować kości.
A jeśli chodzi o ten problem, że może w konwersacji zabrać głos tylko jedna osoba na raz, to też jest