Aktywne Wpisy
koala667 +234
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
4mmc-enjoyer +5
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
#januszalfa #pytanie #pytaniedoeksperta #praca #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
U mnie ludzie na lajcie biorą cały miesiąc ciurkiem w wakacje i nigdy nie zdarzyło mi się, żeby nie mieć zaakceptowanego wniosku. Kwestia zgłoszenia wcześniej, żeby zadania w projekcie odpowiednio rozplanować wokół nieobecnych bo to nie jest zmartwienie pracownika, że chce wolne, tylko managera żeby projekt szedł do przodu nawet gdy pracownicy ida na urlopy.
czasami może być potrzeba żeby jedna osoba z zespołu była zawsze dostępna, więc po prostu wewnątrz dzielicie się jakoś i dziękuję
tfu janusz nie ma nic do gadania w tym temacie - jak nie zezwala na urlop, to zgłosić go do inspekcji pracy i się skończy
jeżeli jesteś na zleceniu u janusza to sam się #!$%@?łeś i dobrze ci tak xD
@l_Grela_l:
UoP gwarantuje Ci tylko 2
@snorli12:
Ja: Hej chciałbym urlop tego i tego
Manager: Ok załatwione, zaraz dopiszę do kalendarza
Ja: Merci
( ͡° ͜ʖ ͡°)