Aktywne Wpisy

Dziambelll +109
Elegancko dziś zamontowałem baterie podtynkową, szybka robota efekt więcej niż zadowalający,
#chwalesie #budujzwykopem
#chwalesie #budujzwykopem
źródło: image
Pobierz
petarda +296
Dużo osób pisze, że są szokowani skalą #polskieonuce i zastanawiają się jak z tym walczyć. Otóż jest już za późno ze wszystkim. Przypomnijcie sobie #powodz na mikro i tę scenę.
Właśnie na TVN redaktor gada z babą, która ma już wodę pod domem. Mówi jej, że to ostatnia szansa na ewakuację zanim przyjdzie fala. Baba na to, że ona nic nie wie o fali bo nie ogląda telewizji.Bojanowski
źródło: bfa4111e41929b8279461f6b59857780ff47102b459e919268e98959f6849b82
Pobierz

Jak widzę na fejsie czy gdziekolwiek pytanie w stylu "miasto xyz, szukam kogoś do sprzątania raz w tygodniu" albo "hej, jak myślicie, jaka stawka za godzinę sprzątania będzie ok? ", to zawsze pod spodem ten sam syf:
KRÓLEWICZ NIE MOŻE SOBIE SAM POSPRZĄTAĆ W DOMU??!!
MOJA PRABABKA 6 DZIECI ODCHOWAŁA I SAMA DBAŁA O DOM.
A CO RĄCZEK NIE MASZ, ŻEBY SAMEMU POSPRZĄTAĆ?
ZA TAKĄ PRACE TO PRZYNAJMNIEJ 100 ZŁ ZA GODZINĘ , JAK SAMEMU SIE NIE CHCE.
TA DZISIEJSZA MŁODZIEŻ, NIC NIE POTRAFIĄ ZROBIĆ SAMI.
#pytanie #sraczkawkomentarzach
@chrominancja: ok, zupełnie nie to miałem na myśli
@chrominancja: ja brałem usługi sprzątające do 40-metrowej klity xD po prostu takie mam widzimisię - wolałem godzinę poświęcić na czytanie książki/ oglądanie filmu, niż na
Komentarz usunięty przez autora
@Fosfofruktokinaza: dlaczego ciebie obchodzi co ludzie z waskimi horyzontami pisza w necie? to jest bardziej zastanawiajace ;-)
Jeszcze gorzej jest z opiekunka do dziecka, na grupie fb napisałem w priw do babki z pytaniami jak
I srała do wiadra w sieni... pewnie u nich dalej po staremu
@chrominancja: no to już masz odpowiedź. Jak się nie sprząta na bieżąco to po kilku dniach jest taki syf, że wymaga to już porządnego sprzątania.