Aktywne Wpisy
melonixmix +162
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mileniusz +2
#matematyka zgłupiałem chyba na starość, czy to się da rozwiązać bez podanych szerokości u góry?
źródło: temp_file787883206521497926
Pobierz

Jak widzę na fejsie czy gdziekolwiek pytanie w stylu "miasto xyz, szukam kogoś do sprzątania raz w tygodniu" albo "hej, jak myślicie, jaka stawka za godzinę sprzątania będzie ok? ", to zawsze pod spodem ten sam syf:
KRÓLEWICZ NIE MOŻE SOBIE SAM POSPRZĄTAĆ W DOMU??!!
MOJA PRABABKA 6 DZIECI ODCHOWAŁA I SAMA DBAŁA O DOM.
A CO RĄCZEK NIE MASZ, ŻEBY SAMEMU POSPRZĄTAĆ?
ZA TAKĄ PRACE TO PRZYNAJMNIEJ 100 ZŁ ZA GODZINĘ , JAK SAMEMU SIE NIE CHCE.
TA DZISIEJSZA MŁODZIEŻ, NIC NIE POTRAFIĄ ZROBIĆ SAMI.
#pytanie #sraczkawkomentarzach
Czemu mnie wyzywasz od frustratów?
Jak masz czysto w domu to po co ci sprzątacza?
Co ona tam w ogóle sprząta?
5min to tak o powiedziałem nawey nie muszę tyle poświęcać powynoszę naczynia z pokoju ubrania i już jest
Komentarz usunięty przez autora
@Vunshi: Ale ja sama lubię dużo pracować. Pod warunkiem że robię to co lubię, a więc w ramach zawodu, który sobie wybrałam. Wolę zrobić nadgodziny w pracy, ale nie sprzątać i nie gotować.
@andziamitsu: Mi by było wstyd aby 2 tygodnie robić syf w oczekiwaniu aż przyjdzie niewolnica za grosze posprzątać obsrany kibel od 2 tygodni brudny. Obrzydliwe.
@Fosfofruktokinaza mam ubaw, jest dokładnie tak, jak piszesz. Ludzi triggeruje to strasznie, agresja jak przy dyskusji o szczepionkach i po/pis;)
Brudasy srajo w kibel i nie myjo dwa tygodnie, leniwe baby a niewolnica sprzontaa! Lol xD
A jak ktos potrxebuje dodstkowego hajsu o czemu by nie isc :) zawsze to lepsze niz zebranie