Aktywne Wpisy
darknightttt +120
Kiedyś myślałam, że fajnie będzie mieć męża i dzieci. Dzisiaj wiem, że szybko mieszkania nie kupię (500-700 tysięcy bo duże miasto) więc nie ma nawet co o tym myśleć. Z pracy czasami wracam zmęczona, nie wyobrażam sobie jeszcze zapierniczać przy dziecku po 9h poza domem.
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
qew12 +79
Zusik przysłał orzeczenie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Lista, która po pierwsze: zawiera cały ranking TOP75 najlepszych zapachów na lato w optymalnych pojemnościach (każdy z przyporządkowaną ceną za ml, najtańszą aktualną według perfumomaniaka), po drugie - posiada je pogrupowane w pięć kategorii cenowych (od najtańszych, po najdroższe).
Bierzcie korzystajcie z tego wszyscy, mam nadzieję, że ten #poradnik choć trochę ułatwi Wam wybór perfum na zbliżające się lato. Plusik mile widziany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Link do dokumentu dostępny tutaj!
Wołam zainteresowanych: @studentskyyy @dejnadom @Mostar0 @rod3nt @Grushenko @ukruszony__kubek @uFo- @futrzakos @malani @LongDickJohnson @dziczyznaa @Szymek7257 @baambaam @mistyczny_wonsz @Boniekk @Yayami_o_Mate @pabloswd @Krisube @abcd_f @Pankrock @ciwu @pierd_bozy @Buniu @mathes @asdwd
I tych, którzy ostatnio pytali o zapachy na lato: @Luk_1mex @Blahhblahh @RexFortune
#perfumowemistrzostwa
Polecasz ?
Pozdrawiam
Komentarz usunięty przez autora
Obecnie zawartości dokumentu nie idzie ani skopiować, ani wydrukować.
No i dzięki za napracowanie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)