Wpis z mikrobloga

@onootza: Ludzie o niskim IQ nie są w stanie pojąć tego, że ich zachowanie może być dokuczliwe lub nie na miejscu. Widzą tylko swój komfort, nie czują wstydu, nie rozumieją porównań.
  • Odpowiedz
@onootza w------e, jak mam potrzebę jakaś zrobić w podróży to to robię. Jak latam z Hindusami to oni się niczym nie przejmują. Oczywiście tak żeby nikomu nie uprzykrzać podróż typu jakieś zwierzęta agresywne, albo głośna muzyka bez słuchawek - ale umyte st00pki ok
  • Odpowiedz
@onootza: To pewnie jakiś wielki podróżnik, który żyje w drodze, pewnie ma brodę, kitek i wytatuowany kompas na przedramieniu. Rusza z kolejnym projektem. Inspirujące zdjęcie tych stóp już jest dawno na insta.
  • Odpowiedz
@onootza dobra a w czym to przeszkadza? Facetowi jest wygodnie, nikomu w siedzenie nie wali, jak nie śmierdzą nogi to chyba wszystko git. Przecież jak chodzisz w klapkach to też stopy widać, to co za niestosowność?
  • Odpowiedz
  • 4
@onootza Chuop leci Wizzairem we wrześniu czyli za 20 euro bilet i myśli, że będzie frunął z elitą społeczeństwa w garniturach. Twój lot trwa pewnie 2h więc wyluzuj serio.
Tym złodziejom z tanich linii powinno się robić trzodę chociażby przez afery z karami za plecaki przekraczające rozmiar o 1cm XD
  • Odpowiedz
Tydzien temu jak leciałem, to babka przedemna sobie rozklada fotel i w------e , mowie jej ,zetez bym chętnie sobie poleżał, ale pasazer z tyłu nie bedzie mial miejsca tak jak ja teraz. K---a jak grasz leżeć to sobie wykup biznes klasę.
  • Odpowiedz