Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +200
źródło: 1000031636
Pobierz
1-1-1-1 +73
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000031636
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Lista, która po pierwsze: zawiera cały ranking TOP75 najlepszych zapachów na lato w optymalnych pojemnościach (każdy z przyporządkowaną ceną za ml, najtańszą aktualną według perfumomaniaka), po drugie - posiada je pogrupowane w pięć kategorii cenowych (od najtańszych, po najdroższe).
Bierzcie korzystajcie z tego wszyscy, mam nadzieję, że ten #poradnik choć trochę ułatwi Wam wybór perfum na zbliżające się lato. Plusik mile widziany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Link do dokumentu dostępny tutaj!
Wołam zainteresowanych: @studentskyyy @dejnadom @Mostar0 @rod3nt @Grushenko @ukruszony__kubek @uFo- @futrzakos @malani @LongDickJohnson @dziczyznaa @Szymek7257 @baambaam @mistyczny_wonsz @Boniekk @Yayami_o_Mate @pabloswd @Krisube @abcd_f @Pankrock @ciwu @pierd_bozy @Buniu @mathes @asdwd
I tych, którzy ostatnio pytali o zapachy na lato: @Luk_1mex @Blahhblahh @RexFortune
#perfumowemistrzostwa
źródło: comment_1622974555MdAqa6PTIjtvVfIS8bt7Fm.jpg
Pobierzhttps://testery-perfum.pl/dolce-gabbana/light-blue-eau-intense-pour-homme/56829.html
@haakenn: jest świetny na lato, ma wybitnie dobrą relację jakość/cena, jest łatwodostępny, popularny, subiektywnie po prostu bardzo dobry - między innymi dlatego znajduje się tak wysoko
@terr0r_dr0ne: ¯\_(ツ)_/¯ jak widać niektórym to nie przeszkadza i korzystają z tego Amłaża również latem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SpasticInk: tak samo mercedes cologne
@haakenn: u mnie takie +/- 3h czyli nie ma szału, ale jak na taniego letniaczka to źle też nie jest, zawsze można się dopsikać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam pytanie, szukałem dolce&gabbana light blue pour homme, i raczej powyżej 200 zł. Za 115 jest oznaczona jako tester. Nie siedzę w temacie, czym się tester realnie może różnić?
źródło: comment_1623009491Y74YZkV0zIaFSxmetftVpi.jpg
Pobierz