Szczęśliwi posiadacze akcji AMC, jaka strategia na dziś, jeśli ten pre-market się utrzyma? Myślę, że to już dziś ten dzień, kiedy będziemy obserwować free fall w kompletnie randomowym momencie sesji, więc ja planuję wywalić wszystko już na otwarciu. #amc #gielda
@poznaniak również planuje sporo zarobić, ale to jest dopiero początek. Niektórzy na wykopie śmiali się z tych co nie sprzedali za 31 bo nie było szans na więcej... Proponuję przede wszystkim spokój, amc ma ogromny potencjał ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@gardziok: 4 cyfry, czyli 42,00 USD :) @thepjoter: Pewnie masz rację, ale nie lubię patrzeć jak chcę sprzedać akcje, a cena lata o parę dolarów w górę i w dół co parę sekund. A chciwy nie jestem. @Majku_: Jeśli sprzedane ze stratą, to pewnie boli podwójnie. @hugoprat: Potencjał... jak na meme stocka ;)
@poznaniak meme czy nie meme... Pieniądz to pieniądz, to że amc jest meme stockiem to tylko plus, większe fomo ¯_(ツ)_/¯ minusem jest natomiast mniejsza stabilność, ustaw sobie take profit, stop loss i po sprawie (⌐͡■͜ʖ͡■)
@poznaniak: strata była nieduża, ale straciłem już wiarę, więc sprzedałem uznając, że to ostatni podryg przed długotrwałym spadkiem, a takich podrygów w ostatnim czasie już trochę było. No a okazało się, że to był pierwszy podryg przed grubym wybiciem. Boli, ale takie jest życie ¯\_(ツ)_/¯
#amc #gielda
@thepjoter: Pewnie masz rację, ale nie lubię patrzeć jak chcę sprzedać akcje, a cena lata o parę dolarów w górę i w dół co parę sekund. A chciwy nie jestem.
@Majku_: Jeśli sprzedane ze stratą, to pewnie boli podwójnie.
@hugoprat: Potencjał... jak na meme stocka ;)
@dnasstorm: zdarzylo sie keidykolwiek w histroii, ze jakakolwiek akcja na shorcie byla po 100k?
źródło: comment_1622636873KmmNMiAu1HvERXOO58QCM6.jpg
PobierzChodzi o short squeeze