Aktywne Wpisy

ulath +146
W końcu się zmobilizowałem i zrobiłem na grubym. Wyszła pyszna, chociaż nie tak dobra jak babcia robiła...
#gotujzwykopem #pizzaportal #pizza
#gotujzwykopem #pizzaportal #pizza
źródło: temp_file878285290639013385
Pobierz
ish_waw +279
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

https://www.facebook.com/stanowski.krzysztof/posts/327768835382232
#kanalsportowy #4konserwy #neuropa #konfederacja #polityka
źródło: comment_1622020476bxBKwoFVG7mKeJ998pbPUu.jpg
Pobierz@Neubert: Ja mam zupełnie odwrotnie i uważam, że kwestie światopoglądowe powinny być zmarginalizowane. Na obecnym etapie trzeba się skupić na gospodarce, przedsiębiorczości i zamożności Polaków. Żeby 2 facetów mogło zrobić wesele to muszą mieć za co, a jak będą klepać biedę i nie bedzie co jeść, to kwestia religii,
Których skoro nie mają żadnego programu xd ?
@Jah00: a gdzie w programie PiS jest dyskryminacja osób LGBT i marnotrawstwo publicznych pieniędzy?
Komentarz usunięty przez autora
Zdradzę ci tajemnicę - ten człowiek jest jeszcze bardziej ułomny od Memcena.
Pozdrawiam cieplutko.
Sam od kilku wyborów głosowałem na różne twory Korwina, nawet czasem z sukcesem (identyfikowanym jako przekroczenie progu przez Mentzena).
Nie wiem skąd oni wywlekli te wszystkie analizy, że trzeba krzyczeć o żymianach/aborcji/lgbt/szczepionakch, żeby osiągnąć sukces. Jak sam Mentzen powiedział trafiają do młodych mężczyzn (w założeniach 40% i 5% kobiet - w rzeczywistości 10% mężczyzn i 2% kobiet). IMO tym sukcesem jest
@maryjuszpitagoras: no tym, ze stano to gość działający komercyjnie i nie mający mandatu społeczenego (albo się o niego ubiegający) do zmieniania polskiego prawa czy generalnie kraju?
Głosowanie na cynicznego polityka jest debilizmem, co tez stano opisał.
Potem
Moim zdaniem powinno się zredukować liczbę posłów do liczby powiatów, czyli z 460 do 380. Jeden powiat - jeden poseł. Każdy powiat wybiera własnego
Ale twój to cofanie się w rozwoju.