Aktywne Wpisy

damienbudzik +114
Wiecie co mnie wkurza najbardziej? To że opozycja nazywana jest demokratyczną i obywatelską.
Możecie mi powiedzieć, gdzie oni byli gdy był Covid? Przecież głosowali wtedy razem z PiSem, wręcz zachęcali PiS do jeszcze większej zdrady demokracji i jeszcze większego ograniczania wolności obywatelskich. Oni się teraz nazywają opozycją demokratyczną?
Apartheid szczepionkowy, segregacja sanitarna, zabranianie ludziom wychodzić z domu czy wyjazdów do województwa obok, zakaz zakupu ryby w restauracji. Nakaz rodzenia w maseczkach, oddzielanie
Możecie mi powiedzieć, gdzie oni byli gdy był Covid? Przecież głosowali wtedy razem z PiSem, wręcz zachęcali PiS do jeszcze większej zdrady demokracji i jeszcze większego ograniczania wolności obywatelskich. Oni się teraz nazywają opozycją demokratyczną?
Apartheid szczepionkowy, segregacja sanitarna, zabranianie ludziom wychodzić z domu czy wyjazdów do województwa obok, zakaz zakupu ryby w restauracji. Nakaz rodzenia w maseczkach, oddzielanie

JohnRamboo +68
Wjezdzamy na nowy poziom wyborczego odklejenia.
Ilu takich dzbanów wzielo udzial w wyborach?
#wybory #konfederacja
Ilu takich dzbanów wzielo udzial w wyborach?
#wybory #konfederacja

https://www.facebook.com/stanowski.krzysztof/posts/327768835382232
#kanalsportowy #4konserwy #neuropa #konfederacja #polityka
Stano ładnie wypunktował to o co prawica się srała. Czyli podatki i czemu neuropki nie krzyczą. Bo Stano nie przerywał bo sie zgadza w wielu tematach i nie potrzebuje wypunktowania. A że okazało się, że dostał jeszcze bonka w łeb bo nie jest tak kolorowo jak zapowiadali to tym bardziej stracili w oczach.
Druga sprawa to wyciągniętych jak lubią powtarzać ,,fragmentów z kontekstu''. Problem jest taki,
Oczywiście Mennitza powinien powiedzieć coś w stylu, że Korwin #!$%@? kocopoły, ale historia pokazuje, że wszystkie projekty, które chciały robić unie polityki realnej bez Korwina szybko przepadały.
@slomky: Co lepsze, ja też w wielu gospodarczych postulatach zgadzam się z Konfederacją i uważam, że ich spojrzenie na gospodarkę jest w wielu aspektach warte wzięcia pod uwagę. Tak samo uważam o Lewicy i sądzę, że miewają przebłyski i trafnie opisują problemy, z którymi muszą borykać się współcześnie żyjący obywatele
@ebismolarek: Nigdzie, bo Konfederacja nie ma żadnego programu.
@ebismolarek: Ale tu nie chodzi o to, co mają zapisane w programie, tylko co rzeczywiście mówili/mówią ich przedstawiciele.
Ale właśnie wtedy Sławek się przebudził jakby z marazmu i zaczął w końcu odpowiadać zdaniami wielokrotnie złożonymi, a nie jak to było w przypadku spraw światopoglądowych, kiedy odburkiwał coś jednym zdaniem i
to samo się tyczy Konfederacji
@ebismolarek: w czym? xD
masz dostęp do tego legendarnego rzetelnego programu gospodarczego partii dla której najważniejsza jest gospodarka wraz ze źródłami finansowania?
Ja wiem, że dla takich jak ty konfederacja obecnie rządzi i nie ma programu, ale wymagaj też od innych mniejszych partii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ebismolarek: a kiedy któraś z tych partii mówiła że jest ekspertem od gospodarki i jest dla nich najważniejsza?
@ebismolarek: trzymaj się faktów, konfederacja nie rządzi i nie będzie tego robić samodzielnie, ale kpiną jest że nie mają programu gospodarczego mimo że o tym najgłośniej krzyczą, jeszcze się wyda że to