Aktywne Wpisy

BonerBogdan +594
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
giorgioborgio +45
#kpo fotoradarów nakupili, dobrze wydane środki
źródło: temp_file1029443210430012812
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
źródło: temp_file1029443210430012812
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://www.facebook.com/stanowski.krzysztof/posts/327768835382232
#kanalsportowy #4konserwy #neuropa #konfederacja #polityka
źródło: comment_1622020476bxBKwoFVG7mKeJ998pbPUu.jpg
PobierzOczywiście Mennitza powinien powiedzieć coś w stylu, że Korwin p------i kocopoły, ale historia pokazuje, że wszystkie projekty, które chciały robić unie polityki realnej bez Korwina szybko przepadały.
@slomky: Co lepsze, ja też w wielu gospodarczych postulatach zgadzam się z Konfederacją i uważam, że ich spojrzenie na gospodarkę jest w wielu aspektach warte wzięcia pod uwagę. Tak samo uważam o Lewicy i sądzę, że miewają przebłyski i trafnie opisują problemy, z którymi muszą borykać się współcześnie żyjący
@ebismolarek: Nigdzie, bo Konfederacja nie ma żadnego programu.
@ebismolarek: Ale tu nie chodzi o to, co mają zapisane w programie, tylko co rzeczywiście mówili/mówią ich przedstawiciele.
Ale właśnie wtedy Sławek się przebudził jakby z marazmu i zaczął w końcu odpowiadać zdaniami wielokrotnie złożonymi, a nie jak to było w przypadku spraw światopoglądowych, kiedy odburkiwał coś jednym zdaniem
to samo się tyczy Konfederacji
@ebismolarek: w czym? xD
masz dostęp do tego legendarnego rzetelnego programu gospodarczego partii dla której najważniejsza jest gospodarka wraz ze źródłami finansowania?
Ja wiem, że dla takich jak ty konfederacja obecnie rządzi i nie ma programu, ale wymagaj też od innych mniejszych partii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ebismolarek: a kiedy któraś z tych partii mówiła że jest ekspertem od gospodarki i jest dla nich najważniejsza?