Aktywne Wpisy

Bunch +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

źródło: comment_162003590390iOqfwoMSO6gBdnm2KOv9.jpg
Pobierzźródło: comment_1620058947z9PQ0gCc1MpUR5rv9TPJYA.jpg
Pobierz@forkbomb: śmieszne jest też to, że Zawinski odwołał swoje słowa już w 2000 roku, gdzie powiedział, że wiele się w linuksie zmieniło i używa go jako swojego głównego systemu.
Czyli mija już 21 lat odkąd autor tego cytatu się z nim przestał zgadzać, a dalej ludzie go postują i się pod tym klepią
@TenTypZez: hurr durr jak smiesz uzywac linuxa zgodnie ze swoimi potrzebami i jeszcze oczekiwac ze to bedzie dzialac poprawnie XDD
@bruuh: no raczej że nie rozumiem, jak się nie napisze Windows Server to ciężko zgadnąć że o to chodzi, bo brzmi to zdanie jakby dotyczyło linucha na serwerach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kidi1: wychodzi na to że nie masz
@kidi1: już ci pisałem że skoro zaznaczenie checkboxa to kombinowanie odpuść linuxa i maca, nie poradzisz sobie
a mimo to autor nadal wolał korzystać z linuksa niż z windowsa ¯\_(ツ)_/¯
ten cytat jest tak samo wyeksploatowany jak ten z Gatesem i ilością pamięci - ktoś coś gdzieś usłyszał, hoax poszedł na neta i dzisiaj przywołuje się jedną wypowiedź sprzed ponad 20 lat, na dodatek sprostowaną i to na korzyść systemu, któremu niby chce się dopiec
źródło: comment_1620059863EgAfMS9jJHtTdHNMupnYXt.jpg
PobierzBezapelacyjnie wygrywa niestabilny, zawieszający się i śledzący każdy ruch windows xd