Aktywne Wpisy

Zopyross +164
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
PobierzInstalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

źródło: comment_162003590390iOqfwoMSO6gBdnm2KOv9.jpg
PobierzSzybciej się instaluje drukarkę i skaner Brothera pod WiFi. Szybciej się instaluje pełny sterownik do myszki Razer Abbysus wraz z softem do konfiguracji przycisków i podswietlenia. Szybciej się odpala każdą grę ze Steam i innych platform. Szybciej
Ze sterownikami ostatnio się poprawiło, ale tez przeważnie jakieś defaultowe mają funkcjonalność „drukuj/nie drukuj” xD
Aplikacji poza takimi do serwera, jako takich nie ma xD
@kidi1: o nie, szybciej się instaluje myszkę z kolorowymi ledami pod windowsem niż pod linuksem dla "gejmerów". Windows 3 najlepszy.
@kidi1: Napisz to tym wszystkim ludziom na tagi #
Instaluje sterowniki żeby WiFi działało, a nie sorry peryferia działają bez taki problemów.
@kidi1:
Nie zgodzę się, swojego czasu postawiłem sobie gentoo, skonfigurowałem pod siebie i w życiu nie widziałem tak responsywnej maszyny. Windows jest ok jeżeli chodzi o wydajność, ale do gentoo nie ma startu. Windows potrzebuje np 4-5 sekund na odpalenie firefoksa do stanu, kiedy da się z niego korzystać, gentoo
@Errad: No i właśnie na to trzeba sporo czasu.
@kidi1: ale wiesz że na linuksie tego w ogóle nie musisz robić? Po prostu klikasz drukuj i jest na liście drukarek XD
gry na steam się odpala klikając "play" więc nie wiem
A sterowniki do razerów to jakiś okrutny żart, podłączasz na windowsie a on chce instalować te bezużyteczne śmieci i startować z systemem