Aktywne Wpisy

mirko_anonim +120
✨️ Gorzka prawda o lekarzach w Polsce Ⓘ
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,

Sleepypl +650

źródło: comment_162003590390iOqfwoMSO6gBdnm2KOv9.jpg
Pobierz@kidi1: Japko i Lina mają CUPS, a nie sterowniki.
@kidi1: Szybkość jest randomowa.
sudo apt install openrazer-meta
A teraz ty, zrób szybciej.
@kidi1:
@tellet: ctrl+alt+T > ctrl+C > ctrl+V > enter
@arysto2011: A bez sterów od grafy pod Win, oczywiście, działał jak rosyjska hipersoniczna rakietotorpeda.
@kidi1: Taką klapkę otwierasz.
@mag_zbc: raczej chyba normalne
@muchabzz:
@muchabzz: No właśnie, a czego wy windziarze szukacie na stronach suportu Ubuntu?