Aktywne Wpisy

moll +79
źródło: 1000018141
PobierzPrzynajmniej wiesz z kim masz do czynienia
i możesz iść dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie lepiej tak niz jakieś podchody, gdzie ukrywane byłyby zamiary.
Swoją drogą to chyba o pieniądzach lubi rozmawiac jedynie, skoro pisze "jak nie masz pieniędzy to nie dogadamy się, nie będzie o czym". Dobra partia, nie ma co, a sama pewnie minimalna albo i nie nawet. ( ͡° ͜ʖ ͡
i możesz iść dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie lepiej tak niz jakieś podchody, gdzie ukrywane byłyby zamiary.
Swoją drogą to chyba o pieniądzach lubi rozmawiac jedynie, skoro pisze "jak nie masz pieniędzy to nie dogadamy się, nie będzie o czym". Dobra partia, nie ma co, a sama pewnie minimalna albo i nie nawet. ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: Screen_1~2
Pobierz

źródło: comment_162003590390iOqfwoMSO6gBdnm2KOv9.jpg
Pobierz@diogene: Właśnie nie. Drukowanie jeszcze idzie, ale spróbuj coś zeskanować przez WiFi na Ubuntu.
Niekoniecznie, jak się wie jak to zrobić to idzie z automatu, a kompilacja na współczesnych maszynach nie trwa długo. Fakt, że jednak ten czas trzeba poświęcić, ale robisz to raz, a potem korzystasz.
Komentarz usunięty przez autora
Głównym problemem z grami są systemy anticheat - ale to już jest kwestia konfliktu interesów pomiędzy użytkownikiem OS, dla którego lepsza jest swoboda do robienia z własnym systemem co
@kidi1: Linux ma z automatu wszystkie popularne firmy drukarek
A pełna akceleracja (interfejs, video? jest parę niuansów), cóż, distra przechodzą na nowocześniejszego Waylanda i od niedawna działa, przynajmniej na FF i chyba Chrome też na popularnych konfiguracjach. Xy też chyba mają jakąś protezę.
@arysto2011 Ogólnie ja sobię radzę
@Deska_o0: Powtarzam, nie zeskanujesz na Linuxie tak szybko przez WiFi jak na Windows. Ja wiem, ze jak podlączysz kabel to z automatu działa, ale chodzi o skanowanie sieciowe.
@kidi1: Gdzie mogę używam kabli, nie spotkałem się z problemami