Umówiłam się xD Oczywiście nikt z nas nie traktuje tego spotkania poważnie. Odpowiada mi taki rozwój wydarzeń tylko dlatego, że jest przystojny i mnie pociąga. Nawet postawię to sushi (a swoją drogą, mam na nie ochotę)
@Agatk Meeeh, a jutro zrobisz tu wpis o tym, że Tinder to strata czasu, ruchanie było słabe i jeszcze mu sushi postawiłaś. Ale w sumie szanuję, że koleś odwrócił stereotypowe role płci przypisane na tej apce. XD
@Agatk: pociąga Cię koleś, którego wysmialas na śmiesznej stronce, ze nie ma pieniędzy i czeka do 10. Szkoda, ze na pomysł o zapłacie za jedzenie nie wpadłaś wcześniej tylko się tu pochwaliłaś. Szkoda chłopa ;p
@Agatk: Najpierw publicznie typa z------ś że jest biedakiem a teraz idziesz (prawdopodobnie) mu dać d--y xd I po drugie, po co ta cenzura skoro dajesz linka do postu, gdzie tej cenzury nie ma i w dodatku w prawym dolnym rogu jakoś o niej zapomniałaś.
patrzcie. P0lka łaskawie wychodzi e randkę. A jutro chlip chlip że był za mało dynamiczny
@Wogybogy: Dokładnie to samo pomyślałem. P0lki się nie zmienią jak dostają atencję z powodu takich rzeczy (patrz poprzedni wpis). W normalnym świecie to wszyscy wszyscy zlali by to moczem.
Ale żyjemy w czasach simpingu xD
Patrzcie plebs, umówiłam się łaskawie na randkę. Tu macie screenshota ¯\_(ツ)_/¯
Umówiłam się xD
Oczywiście nikt z nas nie traktuje tego spotkania poważnie. Odpowiada mi taki rozwój wydarzeń tylko dlatego, że jest przystojny i mnie pociąga.
Nawet postawię to sushi (a swoją drogą, mam na nie ochotę)
#badoo #tinder #blackpill #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #zwiazki
źródło: comment_1619945717hPwhPY1lTqxxo3jXkm6qWN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale w sumie szanuję, że koleś odwrócił stereotypowe role płci przypisane na tej apce. XD
Widziałem tamten wpis.
Komentarz usunięty przez moderatora
Najpierw publicznie typa z------ś że jest biedakiem a teraz idziesz (prawdopodobnie) mu dać d--y xd I po drugie, po co ta cenzura skoro dajesz linka do postu, gdzie tej cenzury nie ma i w dodatku w prawym dolnym rogu jakoś o niej zapomniałaś.
@Wogybogy: Dokładnie to samo pomyślałem. P0lki się nie zmienią jak dostają atencję z powodu takich rzeczy (patrz poprzedni wpis). W normalnym świecie to wszyscy wszyscy zlali by to moczem.
Ale żyjemy w czasach simpingu xD
Patrzcie plebs, umówiłam się łaskawie na randkę. Tu macie screenshota ¯\_(ツ)_/¯
Musiałabyś czekać na alimenty do 10. Ewentualnie by nie miał na nie, bo by kupił buty za 800 zł
#pdk
Komentarz usunięty przez moderatora