Aktywne Wpisy

Zoyav +175
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz
LM317K +64
#napierala xD

![[VIDEO - 30s] Estoński Kierowca na szprycy, spieszy się do rodziny](https://wykop.pl/cdn/c3397993/364d9a32eb2aff2c4a5fa00d217c8c49f9f388efd0536a596146125d296c601b,q80.jpg)

Umówiłam się xD
Oczywiście nikt z nas nie traktuje tego spotkania poważnie. Odpowiada mi taki rozwój wydarzeń tylko dlatego, że jest przystojny i mnie pociąga.
Nawet postawię to sushi (a swoją drogą, mam na nie ochotę)
#badoo #tinder #blackpill #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #zwiazki
źródło: comment_1619945717hPwhPY1lTqxxo3jXkm6qWN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Agatk: Otóż nic bardziej mylnego, jesteś krytykowana za swoją rażącą w oczy hipokryzję, tutaj szydzisz z ziomka że nie ma hajsu (a są różne sytuacje życiowe), ale jak facet jest przystojny to nawet jakby hajsu nie miał to byś poszła. Także powielasz tylko fakt o typowej p0lce. Ktoś jest przystojny to nic się nie liczy, ktoś już
Komentarz usunięty przez autora
Wczoraj osły krytykowały gościa, że nie ma hajsu a siedzi na portalu randkowym... Oj beciaki, ojj cucki :D
Moim zdaniem ma hajs, tylko nie lubi go wydawać na jakieś p0lki. Bo po co? Skoro zapewne wygląda tak dobrze, że p0lka zasponsoruje żarcie, a potem jeszcze da się wydupczyć? :D
Właśnie tak trzeba żyć. Ale co mogą o tym wiedzieć niewolnicy, którzy od razu w głowie mają pewien bzdurny schemat, że to facet musi
Ty chyba na prawdę żyjesz w alternatywnej rzeczywistości xD Najpierw publicznie opluwasz gościa, wrzucając prywatną korespondencje na portal ze śmiesznymi obrazkami, a dzień później chwalisz się, że dasz mu d--y xD
Jak to nie jest bait, to ludzi już na prawdę p------o
@Agatk: 100 złotych (lub sushi) to chyba niewygórowana cena. Tym bardziej w opcji z odroczeniem płatności do 10.05.