Wpis z mikrobloga

Kontynuując mój wpis: https://www.wykop.pl/wpis/57199161/ludzie-czy-ja-ku-serio-nie-moge-poznac-kogos-norma/

Umówiłam się xD
Oczywiście nikt z nas nie traktuje tego spotkania poważnie. Odpowiada mi taki rozwój wydarzeń tylko dlatego, że jest przystojny i mnie pociąga.
Nawet postawię to sushi (a swoją drogą, mam na nie ochotę)

#badoo #tinder #blackpill #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #zwiazki
Agatk - Kontynuując mój wpis: https://www.wykop.pl/wpis/57199161/ludzie-czy-ja-ku-ser...

źródło: comment_1619945717hPwhPY1lTqxxo3jXkm6qWN.jpg

Pobierz
  • 157
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jestem krytykowana tylko dlatego, że umawiam się z kimś na (prawdopodobnie) MITYCZNY SEGZ

@Agatk: Otóż nic bardziej mylnego, jesteś krytykowana za swoją rażącą w oczy hipokryzję, tutaj szydzisz z ziomka że nie ma hajsu (a są różne sytuacje życiowe), ale jak facet jest przystojny to nawet jakby hajsu nie miał to byś poszła. Także powielasz tylko fakt o typowej p0lce. Ktoś jest przystojny to nic się nie liczy, ktoś już
  • Odpowiedz
@Agatk zwyzywaj typa od biedaków wśród tylu ludzi na wykopie, nie zrób żadnej cenzury w poprzednim wpisie, ale jako że p---a swędzi, to w akcie desperacji postaw mu sushi i daj d--y xD co jest z wami nie tak? 2/10 bo nie można być aż takim debilem
  • Odpowiedz
Ale wykopki mają ból d--y o to, że to nie oni będą r----ć, tylko jakiś chad z Tindera ( ͡° ͜ʖ ͡°) To wy właśnie macie smutne życie, a nie autorka posta
  • Odpowiedz
Buhahaha...

Wczoraj osły krytykowały gościa, że nie ma hajsu a siedzi na portalu randkowym... Oj beciaki, ojj cucki :D
Moim zdaniem ma hajs, tylko nie lubi go wydawać na jakieś p0lki. Bo po co? Skoro zapewne wygląda tak dobrze, że p0lka zasponsoruje żarcie, a potem jeszcze da się wydupczyć? :D

Właśnie tak trzeba żyć. Ale co mogą o tym wiedzieć niewolnicy, którzy od razu w głowie mają pewien bzdurny schemat, że to facet musi
  • Odpowiedz
@Agatk:

@AntyBohater: i to jest najśmieszniejsze: jestem krytykowana tylko dlatego, że umawiam się z kimś na (prawdopodobnie) MITYCZNY SEGZ

Ty chyba na prawdę żyjesz w alternatywnej rzeczywistości xD Najpierw publicznie opluwasz gościa, wrzucając prywatną korespondencje na portal ze śmiesznymi obrazkami, a dzień później chwalisz się, że dasz mu d--y xD

Jak to nie jest bait, to ludzi już na prawdę p------o
  • Odpowiedz
Śmiejesz się z gościa a umawiasz się z nim dlatego, że jest przystojny. Albo troll albo jesteś bardziej ograniczona od niego.
  • Odpowiedz