Aktywne Wpisy
edenptlg +682

Amigoyamigo +67
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

@Neko-chan51, @aIkohoIik, @white_noiz, @andrzej194, @Uukassiuq, @FobikusTotalus, @Sandrinia, @Upssy, @Kressska, @kopawdupeswiniom, @Lenalee, @samjesteszajety, @Elec, @niemadowodowzehitlerwiedzal, @Preclson, @AssRock, @mozgogrdyczka, @Zgrywajac_twardziela, @Zarzutkkake, @Anderus, @Mesiya391, @Perlator_
@drylu09, @kinesin1000, @Peyer, @dziecielinapala, @WOWMichal, @Katsukyun, @Azaminer, @michal0110, @jendriu, @PaniFral, @maein, @Tostownica, @Galactus, @Lutniczek, @notanumber, @syluu, @Werden, @Frydzio7, @Kosmiczny_pies_Kazak, @ErwinJordan, @kuciaq, @Rozpuszczalnik320, @kozackikozak
@Roxelll, @LubieDiscoPolo, @Korbov, @Brokatowa, @fan_comy, @Heekate, @dzek, @chlebzmusztarda, @Khaine, @JestemStudentemPrawa, @Morus123, @this_is_a_good_day_today, @malinowydzem, @BorysxD, @Z3tkaOak, @atonsic9, @elizzz, @Buceman, @Artix10, @Leniek, @deliver, @nocozrobisznicniezrobisz, @OsamaPepe
@Adry420, @st0n3, @Trust_no_one, @Rysiekkkk, @BananowaKochanka, @kola1703, @KamforScience, @marcelus, @Pally, @KeYzO, @phalaenopsis, @Cryosprark, @Pierwiastek_Zua, @rm-rf, @Patrykm, @Kashankovsky, @Luna_Lovegood, @aligejtor, @Bartek4175, @Wakabajashii, @RusekakaTuras, @Sarza01, @Aroneu
@arekop100, @wolnorynkowy_rynek, @mistrzus, @Knox_, @magnik1ng, @Niochacz, @Banicjusz, @rownolegly, @patwoh, @Kotuduchawinny, @MrBaka, @jensenbatemannoah, @Tuff, @ziom020, @antarct, @EdgyCaesar97, @Bulosiek, @Diuszesa, @Prof_, @xydeN-, @BolecFabryka, @aklor, @Parchin
@kamace, @zweipack, @debustrol, @saquas, @Baleburg, @outsidre, @Antybristler, @tangerine_, @wykopiwniczanin, @szantrapa, @fakt22, @jPaolo2, @kolakrejzola, @MatiStopa, @panie-co-pan, @MagicUnicorn, @JustKebab, @xeedis, @krzych192, @SzczurPiwniczny, @cheeky_90, @TheAryX, @Gran
@MikiGRU, @gasu_kurobikari, @Lygrys, @blackdeath, @Tam1ek, @h89c, @karliTToO, @jan-andrzejewski, @rtpnX, @luki-p, @Alakecz, @Jakly, @Bagietarz, @CamelCase, @Firedancer, @WideHardo, @M30h4Bb, @SzitpostForReal, @Poolaq, @JacksonDaniels, @ApoIIyon, @matkaPewnegoMirka, @wykopowypixel
@Babuszka_z_Rasyji, @CptPsyh, @matrioshq, @Krasparov, @bigsaja, @LordPoseidon, @DawajMacha, @Tapirro, @annavedma, @qbrak, @GFOzon, @Trololo, @Matias_Moa_Viecki, @Zamaskowany_szachista, @JanSkrzetuski, @Best11, @amfibolit, @pmts, @matka_boska_w_klapie, @do_ob, @szwestamajesta, @paw4da, @2Sexy4You
@Matti_Rogalino, @Hekken, @Keijm, @BilboBagosz, @woj0tek, @moj_wykopowy_login, @franek_dolas, @DeusVolt, @Niebadzsmokiem
źródło: comment_16187545011b7XZootW6BxtTWlkfRgx0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@matka_boska_w_klapie: oboje rodziców pewnie bardzo religijni?
To jesteś #wygryw i skończ p-------ć. Idź na terapie żeby uporać się z koszmarami przeszłości, odłóż na aparat i skończ się nad sobą użalać