Aktywne Wpisy
heksengerg +105
cyconiusz +78
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
mogło przyczynić się do jej choroby.
Dopiero w 2016 roku gdy babcia umarła dowiedziałem się od ojca, że bardzo naciskała na to bym został abortowany. Mniej dziwne wydało się mi wtedy, że gdy umierała na udar (czego byłem nb świadkiem) rodzina powstrzymywała mnie przed wezwaniem pogotowia. Do dziś pamiętam jak ktoś do mnie powiedział "poczekaj poczekaj, jeszcze nie". Nawet nie mogę się dziwić, że każdy tam chciał mieć problem z głowy - nikt nie chciał przez kolejne lata doglądać osoby która tylko utrudniała innym życie.
Idąc dalej nietrudno zgadnąć, że moje dzieciństwo było piekłem - spora część życia na wsi bez toalety i bieżącej wody, karaluchy biegające po mnie w nocy i nie dające mi spać ale nie to było najgorsze. Najbardziej doskwierała psychicznie chora matka która żywiła do mnie ciekawy rodzaj nienawiści - bezwarunkową, tylko dlatego, że istnieję. Notoryczne awantury, krzyki, wypominanie każdej złotówki, skromne rację żywnościowe prowadzące do notorycznego niedożywienia, gdzieś obok depresja i nerwica, nawet nie wspomnę o tragicznym zgryzie - wszystko to sprawiło, że na pewno nie jestem spełnieniem marzeń dla jakiejkolwiek kobiety. Ale jakoś daję sobię radę - skończyłem trudne studia, pracuję, rozwijam się, mam jakieś cele - udało mi się "ogarnąć".
Dlatego jeśli ktoś wyśmiewa #przegryw i twierdzi, że te problemy są urojone albo wyolbrzymione - zamknij się. Błagam, zamknij się, bo c---a wiesz.
@Neko-chan51, @aIkohoIik, @white_noiz, @andrzej194, @Uukassiuq, @FobikusTotalus, @Sandrinia, @Upssy, @Kressska, @kopawdupeswiniom, @Lenalee, @samjesteszajety, @Elec, @niemadowodowzehitlerwiedzal, @Preclson, @AssRock, @mozgogrdyczka, @Zgrywajac_twardziela, @Zarzutkkake, @Anderus, @Mesiya391, @Perlator_
@drylu09, @kinesin1000, @Peyer, @dziecielinapala, @WOWMichal, @Katsukyun, @Azaminer, @michal0110, @jendriu, @PaniFral, @maein, @Tostownica, @Galactus, @Lutniczek, @notanumber, @syluu, @Werden, @Frydzio7, @Kosmiczny_pies_Kazak, @ErwinJordan, @kuciaq, @Rozpuszczalnik320, @kozackikozak
@Roxelll, @LubieDiscoPolo, @Korbov, @Brokatowa, @fan_comy, @Heekate, @dzek, @chlebzmusztarda, @Khaine, @JestemStudentemPrawa, @Morus123, @this_is_a_good_day_today, @malinowydzem, @BorysxD, @Z3tkaOak, @atonsic9, @elizzz, @Buceman, @Artix10, @Leniek, @deliver, @nocozrobisznicniezrobisz, @OsamaPepe
@Adry420, @st0n3, @Trust_no_one, @Rysiekkkk, @BananowaKochanka, @kola1703, @KamforScience, @marcelus, @Pally, @KeYzO, @phalaenopsis, @Cryosprark, @Pierwiastek_Zua, @rm-rf, @Patrykm, @Kashankovsky, @Luna_Lovegood, @aligejtor, @Bartek4175, @Wakabajashii, @RusekakaTuras, @Sarza01, @Aroneu
@arekop100, @wolnorynkowy_rynek, @mistrzus, @Knox_, @magnik1ng, @Niochacz, @Banicjusz, @rownolegly, @patwoh, @Kotuduchawinny, @MrBaka, @jensenbatemannoah, @Tuff, @ziom020, @antarct, @EdgyCaesar97, @Bulosiek, @Diuszesa, @Prof_, @xydeN-, @BolecFabryka, @aklor, @Parchin
@kamace, @zweipack, @debustrol, @saquas, @Baleburg, @outsidre, @Antybristler, @tangerine_, @wykopiwniczanin, @szantrapa, @fakt22, @jPaolo2, @kolakrejzola, @MatiStopa, @panie-co-pan, @MagicUnicorn, @JustKebab, @xeedis, @krzych192, @SzczurPiwniczny, @cheeky_90, @TheAryX, @Gran
@MikiGRU, @gasu_kurobikari, @Lygrys, @blackdeath, @Tam1ek, @h89c, @karliTToO, @jan-andrzejewski, @rtpnX, @luki-p, @Alakecz, @Jakly, @Bagietarz, @CamelCase, @Firedancer, @WideHardo, @M30h4Bb, @SzitpostForReal, @Poolaq, @JacksonDaniels, @ApoIIyon, @matkaPewnegoMirka, @wykopowypixel
@Babuszka_z_Rasyji, @CptPsyh, @matrioshq, @Krasparov, @bigsaja, @LordPoseidon, @DawajMacha, @Tapirro, @annavedma, @qbrak, @GFOzon, @Trololo, @Matias_Moa_Viecki, @Zamaskowany_szachista, @JanSkrzetuski, @Best11, @amfibolit, @pmts, @matka_boska_w_klapie, @do_ob, @szwestamajesta, @paw4da, @2Sexy4You
@Matti_Rogalino, @Hekken, @Keijm, @BilboBagosz, @woj0tek, @moj_wykopowy_login, @franek_dolas, @DeusVolt, @Niebadzsmokiem
Komentarz usunięty przez autora
@matka_boska_w_klapie: oboje rodziców pewnie bardzo religijni?
To jesteś #wygryw i skończ p-------ć. Idź na terapie żeby uporać się z koszmarami przeszłości, odłóż na aparat i skończ się nad sobą użalać