Wpis z mikrobloga

@Zebrzysta_Zebra: rozumiem, że praca jak każda inna i typki chcą zarobić.
Ale tak mi się zrobiło cieplej na sercu jak kiedyś typek dowalił tym "specjalistą"
Specjaliści z mediaexpert wcisnęli jego córce szkło kartowane wraz z usługą nałożenia szkła, chyba ta usługa kosztowała ponad 100 zł.

To "specjalista" 3 razy zakładasz nowe szkło bo tak ciulowo z bąblami przyklejał a ojciec nie dał sobie w kaszę dmuchać.
@kodecss: no nie, są szkła za 4-10 zł i są te za 40 zł. Jeśli chcesz nie ma problemu zamówić tańsze szkło i je założyć, natomiast to chyba oczywiste, że sklep chce zarobić i na stanie będą te droższe warianty?

Btw kto w 2021 nakleja na ekran szkło hartowane?
@Zebrzysta_Zebra: Problem jest taki że nie ma już "doradców klienta" a są sprzedawcy konkretnych produktów czy usług.

Wczoraj dzwoni do mnie babka z Orange i mówi że zaproponuje mi ofertę gdzie będę płacił mniej.
Teraz za telefon i światłowód 1GB płacę 95zł. Miałem płacić mniej za Internet i telefon, przy większym transferze danych. Żeby tylko skorzystać z tej oferty.....musze dokupić telewizję i telefon stacjonarny za jakieś 130zł łącznie.

Kiedy powiedziałem jej
@Zebrzysta_Zebra: Ha tfu na mediaexpert..sytuacja z ostatniego miesiaca: dostawa opóźniona o kilka dni, w miedzy czasie obnizyli cene na ten TV, dzwonię i mówię że juz go nie chce bo kupie sobie na miejscu u nich taniej, ale gosc na infolinii mamił że dadzą kupon rabatowy. Dali po miesiacu po kilku moich mailach na które nie odpowiadali dopiero liczne telefony pomogły. Zakup za 4000 tyś, dali kupon na 30 zł. No
Btw kto w 2021 nakleja na ekran szkło hartowane?

@Rozkoszniaczek: no nie wiem, np. każdy, kto nie chce biegać ze smartfonem z rozpieprzonym ekranem? Ja oprócz protektora mam jeszcze etui z klapką. Dzięki temu już kolejnego telefonu używam dłuższy czas bez żadnych uszkodzeń, a wiadomo że czasem upadnie.
@Zebrzysta_Zebra: a ja na Auchanie trafiłem na super ziomka, który pomógł w awaryjnej sytuacji. Powiedział żeby sprawdzić czy przejściówki pasują, a jak nie to żebym je odniósł w miżliwie najmniej #!$%@? opakowaniu jak będzie na zmianie to przyjmie ten zwrot. Nie wciskał nic na siłę, doradzał i szukał ze mną w tych #!$%@? kablach.