Aktywne Wpisy

NicolasLatifi +254
POV: jest wigilia, godziny poranne, mama gotuje potrawy na święta. Ty popijasz ciepłe kakao i...jakie gry odpalasz na PC? #gry #nostalgia #retrogaming

JamesJoyce +37
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Ale tak mi się zrobiło cieplej na sercu jak kiedyś typek dowalił tym "specjalistą"
Specjaliści z mediaexpert wcisnęli jego córce szkło kartowane wraz z usługą nałożenia szkła, chyba ta usługa kosztowała ponad 100 zł.
To "specjalista" 3 razy zakładasz nowe szkło bo tak ciulowo z bąblami przyklejał a ojciec nie dał sobie w kaszę dmuchać.
Nie wiem po co tam tyle "sprzedawców", bardziej to naganiacze.
Komentarz usunięty przez autora
Btw kto w 2021 nakleja na ekran szkło hartowane?
W #!$%@?ę ludzi jak widać po sprzedaży na samym allegro.
Ale Pan znawca świata, rynku wie wszystko.
Wiesz, że są tacy ludzie co jeszcze używają "mp trójek" do słuchania muzyki.
Wczoraj dzwoni do mnie babka z Orange i mówi że zaproponuje mi ofertę gdzie będę płacił mniej.
Teraz za telefon i światłowód 1GB płacę 95zł. Miałem płacić mniej za Internet i telefon, przy większym transferze danych. Żeby tylko skorzystać z tej oferty.....musze dokupić telewizję i telefon stacjonarny za jakieś 130zł łącznie.
Kiedy powiedziałem jej
Komentarz usunięty przez autora
@Rozkoszniaczek: no nie wiem, np. każdy, kto nie chce biegać ze smartfonem z rozpieprzonym ekranem? Ja oprócz protektora mam jeszcze etui z klapką. Dzięki temu już kolejnego telefonu używam dłuższy czas bez żadnych uszkodzeń, a wiadomo że czasem upadnie.