Aktywne Wpisy
PieknyChuligan +12
#artemis #astrofaza Zawsze mnie coś drażniło w tym typie ale jak widze że on nawet przy takim evencie nie poprowadzi transmisji te 2 godziny dłużej żeby być przy tych wydarzeniach jak wrócą itd tylko idzie spać to sorry. Jest ogromna nisza żeby ktoś zajął miejsce tego farmazona, który ewidentnie nie ma do tego pasji tylko to robi dla hajsu od niechcenia.

wfyokyga +29
Taka szara myszka by wystarczyła, byle żeby kacapów dronowała
źródło: temp_file8980503084271281615
Pobierz

No to wytłumaczę wam co się wydarzyło. Na ulicy ktoś zaparkował wielkiego dostawczaka (widać na zdjęciu) i Samochodoza z Konfiturą uprzykrzali życie kierowcom... którzy próbowali go ominąć. Oni się nie czepiali kierowców którzy nielegalnie zaparkowali albo bezczelnie jeździli po chodniku. Oni atakowali przypadkowych kierowców (według świadków rzucali śnieżkami i kopali w samochody) którzy musieli najechać prawymi kołami na ścieżkę rowerową aby ominąć tego dostawczaka - to było ich całe wykroczenie które tak wzburzyło Samochodozę, że wybił komuś szybę w samochodzie.
Już widzę jak w podobnej sytuacji dzbany które bronią Samochodozę stałyby za tym dostawczakiem pól dnia bo są taki przepisowi i prawi.
Już pomijam, że to nie pierwsza kontrowersyjna akcja z udziałem samochodozy.
#konfitura #samochodoza #warszawa #stopcham #prawojazdy
źródło: b0bcd6cda0de89d904f8c94b79595e3c9c2e8a0264658318443bbe05b3f3aa1a
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Czyli miałem rację, że ciul powinien zostawić zęby na chodniku.
@TheDziobaker: Byłeś tam, czy tylko tak ci się wydaje?
Bo ja czytałem że gość go potrącił i z 15m na masce przewiózł, zanim się zatrzymał.
@zimowyporanek: Nie wiem i nie o tym jest ten wpis. Wpis jest o tym kogo wzięli na celownik swojej akcji. Niech opublikują film.
@TheDziobaker: jak mieli się czepiać kogoś kogo nie ma na miejscu?
@TheDziobaker: Akurat, co za j----a manipulacja. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
I za co chcesz karać ten film?
źródło: Zrzut ekranu_20-2-2026_16190_wykop.pl
Pobierz@EvenLess: Co to za logika, wtf xD?
@zimowyporanek: Raczej Twój problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale przyzwyczaiłęm się do tego na Wykopie.
@EvenLess: ale żeś błysnął teraz intelektem xD
@TheDziobaker: Tak, tak. Widać typie co prowadzisz za narrację. Dawno takiego abderyty tu nie widziałem. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@AppleDash: Nie wiem, spytaj fanów Samochodozy. Może @sidhellfire czy @EvenLess Ci wytłumaczy.
@sidhellfire: Ja pier*ole, kolejny który nie potrafi przeczytać jednego zdania ze zrozumieniem, Jednak te statystyki o połowie polaków będącymi analfabetami funkcjonalnymi to prawda.
Prosiłem "was", abyście wytłumaczyli zachowanie Samochodozy a nie kierowców dzbanie.
Wrzucam waszą trójkę na czarno i dajcie mi spokój. Niezłą ekipę żeście zmontowali.
@TheDziobaker
@TheDziobaker: Nie wiem w którym filmie konfitury, albo film spadł z YT bo oglądałem może z tydzień temu jakoś gość stał za dostawczakiem dokłądnie w tym miejscu gdzie się odwaliął tak akcja o której piszesz, jeszcze sobie fote z konfiturą zrobił i pochwalił
@TheDziobaker: z tego zdania wynika raczej, że kierowca dostawczaka uprzykrzał życie kierowcom. Gdyby dostawczak parkował zgodnie z prawem to problemu by nie było.