@NaopaK: a może to ty jesteś idiotą bo ja nigdy wcześniej niczego nie wspominałem na temat zbrojenia ściany. Kilka osób miało rację ale ich rozwiązania były w stylu "schody rozebrać, ścianę zburzyć i zrobić wszystko według książki".
nagle będziesz zbroić ścianę? Czyli przyjąłeś do wiadomości że z------ś?
Śmiejesz się z "wykopowych ekspertów" a jednak posłuchałeś? Hipokryta
@randomowy_uzyszkodnik: nagle to wy się o tym dowiedzieliście - sam się zastanawiałem wcześniej nad ścianą. Na pewno kilka osób tutaj pomogło mi podjąć właściwą decyzję dzięki pokazaniu gdzie jest największy problem. Większość jednak pisała głupoty.
@FejsFak: Nie, wiele osób sugerowało Ci że wystarczy dodać zbrojenie po drugiej strony ściany i będzie cacy. Wiele osób mówiło że obejdzie się bez burzenia, wystarczy połączyć zbrojenie. To Ty byłeś ignorantem a teraz nie chcesz się przyznać do błędu i idziesz w zaparte.
czyli jednak zbrojenie od drugiej strony. A było na początku samym o tym mówione.
@Rafalski45: było mówione o zbrojeniu ale nie w ścianie tylko poza nią - dodatkowa ściana albo jakieś półki - pomysłów było dużo ale tego konkretnego z wykuciem kawałka ściany i zastąpieniem go żelbetem to nie widziałem.
@FejsFak: to zbrojenie tak jak pokazywałeś na filmie ciągnięte po murze do góry, puściłbym po długości również do dołu, żeby dźwignia była w obu kierunkach. I sam spaw mnie osobiście nie przekonuje. Fajnie byłoby się wwiercić w dwóch miejscach w schodek i zakotwić to na prętach gwintowanych kotwą i skręcić do blachy. Tylko wiercenie pewnie masakryczne bo schodek ma w uj zbrojenia
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
@krucjan: rozumiem, że się cieszysz, że tego nie zrobiłem?
@randomowy_uzyszkodnik: nagle to wy się o tym dowiedzieliście - sam się zastanawiałem wcześniej nad ścianą. Na pewno kilka osób tutaj pomogło mi podjąć właściwą decyzję dzięki pokazaniu gdzie jest największy problem. Większość jednak pisała głupoty.
@p4trykx: ja też
Jak dokupię cementu bo mam już tylko 9 worków a do końca tygodnia na pewno pójdzie jeszcze jeden
@Rafalski45: było mówione o zbrojeniu ale nie w ścianie tylko poza nią - dodatkowa ściana albo jakieś półki - pomysłów było dużo ale tego konkretnego z wykuciem kawałka ściany i zastąpieniem go żelbetem to nie widziałem.