@FejsFak: nie wiem na co ludzie tu czekali. Że 300kg podniesie strop? Strop, ścianę i pewnie dach? Nie no. Nie wiem, ale raczej chyba nie. Nadal na twoim miejscu bym zamiast pchać wzmocnienie w górę, to dorzuciłbym se jakieś półki z żelbetu po drugiej stronie. Nie kupuj bruzdownicy bo ci się tu nie przyda bo za dużo przejść przez zaprawe między cegłami(a nawet sam beton). Nie pisze złośliwie, tylko sam
@FejsFak nagle będziesz zbroić ścianę? Czyli przyjąłeś do wiadomości że z------ś? Śmiejesz się z "wykopowych ekspertów" a jednak posłuchałeś? Hipokryta
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
Nie no. Nie wiem, ale raczej chyba nie.
Nadal na twoim miejscu bym zamiast pchać wzmocnienie w górę, to dorzuciłbym se jakieś półki z żelbetu po drugiej stronie.
Nie kupuj bruzdownicy bo ci się tu nie przyda bo za dużo przejść przez zaprawe między cegłami(a nawet sam beton). Nie pisze złośliwie, tylko sam
źródło: comment_1617915669lCczhnbu98IYgZ8ENxXt73.jpg
Pobierz@krucjan: wtedy jeszcze nie wiedział. dopiero jak wybuchła afera to ogarnął
Śmiejesz się z "wykopowych ekspertów" a jednak posłuchałeś? Hipokryta
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1617920736nNXVypq3VDH5OrEDOif8ka.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora