Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alcoon: słuchaj, ja mam 174 cm. Zwykle mi to w ogóle nie przeszkadza. Jednak spotkałem sie kilka razy z dziewczynami z tindera, naprawdę niskimi. Jedna miała 155 cm i wiesz co powiedziała? (nie mi oczywiście, tylko swojej koleżance) że jestem za niski i to nie był jedyny przypadek, gdy taki karzeł miał takie zdanie. A co najśmieszniejsze to w rozmowach ona mówiła, ze nie lubi wysokich bo po co jej
  • Odpowiedz
Mireczki, jak macie +/- 170 cm wzrostu to nie wzrost jest problemem. Jasne, są laski które na to patrzą, ale jeśli to stanowi problem, to znaczy że metoda (Tinder i inne gówna) jest z-----a,

@alcoon: wow, to naprawde dobrze, aczkolwiek... jednak wiekszosc laseczek na tym tinderowym scieku (gdzie moze 1% dziewczyn jest wporzadku) patrzy niestety na wzrost.
Mnie osobiscie tak to denerwuje, i te mityczne " mezczyzna zaczyna sie od
  • Odpowiedz
  • 0
@Kontodlapostu2: w mojej opinii - nie ma. Ja już nie chcę dyskutować, ale naprawdę w życiu poznałem tylko jedną dziewczynę która wprost mówiła, że musi mieć wysokiego faceta, bo sama jest wysoka (jakieś 175 cm). Ale i tak była w długim związku z typem znacznie niższym od niej.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@alcoon: to mow ze masz 180
Tez nie ma roznicy xd
Chlopie o czym ty gadasz to jest mega roznica chociazby w proporcjach ciala
Nawet 3cm jest widoczne a co dopiero 5 xdd
  • Odpowiedz
@alcoon: Człowieku, to nie ma sensu, oni i tak wiedzą swoje. Większość spierdoksów-frustratów-mizoginów nie potrafi nawet zbudować zdania po polsku, nie mówiąc o prowadzeniu jakiegokolwiek dialogu, ale to wzrost jest problemem i loszki się uwzięły chlip chlip. Daj sobie spokój.

@muguet: Rozmawiam z dziewczyna online, nawet dostaje moje zdjecie, umawia chetnie spotkanie, ale jak sie dowiaduje ile mam wzrostu, przestaje tak ochoczo odpisywac. Niezaleznie od tego, czy jest
  • Odpowiedz
@muguet: Nie były tępe. Było o czym porozmawiać, w porządku studia lub w porządku praca. Nie będę otwierał wiadomością o wzroście.
  • Odpowiedz