Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alcoon: według mnie niski wzrost jest trochę problematyczny dla mężczyzny. Sam jestem wysoki i wzrost kobiety nigdy nie miał dla mnie znaczenia, bo 99% jest niższa ode mnie, ale mam znajomego który ma właśnie około 170 i sporo dziewczyn mu odmawiało bo był „za niski”. Oczywiście znalazł swoją drugą połówkę tylko miał utrudnione zadanie
  • Odpowiedz
  • 1
@Wogybogy: no tak, bo te wszystkie pary które się schodzą w średniej czy na studiach, to dla kasy, nie wiem tylko której xD (nie mówię o oskarkach i innych bananach :p)
  • Odpowiedz
  • 1
@Kindybal_xD: to zacznijcie rozmawiać z normalnymi dziewczynami. Czy na studiach, czy w którejkolwiek pracy w życiu nie spotkałem kogoś z takim wzrostem, kto by się na niego skarżył xD
  • Odpowiedz
a mam kumpli niższych ode mnie i też nigdy się nie skarżyli.

@alcoon: Nigdy nie byłem w stanie zrozumieć tego uporu ludzi, którzy nie są w stanie przyznać, że niscy mają przesrane, tylko wymyślają jakieś historie niskich kumpli. Jak masz < 170 to twoje szanse na znalezienie partnerki są ekstremalnie małe. Tylko okolo 3 na 100 kobiet jest się w stanie umówić z tobą na randkę.
  • Odpowiedz
@alcoon: Człowieku, to nie ma sensu, oni i tak wiedzą swoje. Większość spierdoksów-frustratów-mizoginów nie potrafi nawet zbudować zdania po polsku, nie mówiąc o prowadzeniu jakiegokolwiek dialogu, ale to wzrost jest problemem i loszki się uwzięły chlip chlip. Daj sobie spokój.
  • Odpowiedz
  • 1
@M_xxx: najzabawniejsze, że z mojej perspektywy Wasze historie brzmią równie skrajnie xD a ani nie jestem wysoki, ani bogaty tym bardziej
  • Odpowiedz
@alcoon: Tak, wszyscy wykopki mówią o swoim przeświadczeniu, tylko ty jedyny nie siedzisz w piwnicy, znasz życie i wiesz lepiej. Przepraszam, zachowałem się jak gówniarzy, wszystko sobie wymyśliłem, a moje życie pewnie znasz lepiej niz ja sam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Człowiek który wiedziałby jak "wyjść z przegrywu" jak uczesać takiego przegrywa, jak ubrać żeby zaczęły na niego lecieć laski, byłby bardzo bogatym człowiekem.
Ale takiego nie ma.
Byli tylko różni hochsztaplerzy od PUA, gdzie nawet jeden z nich (""dr Szarpanki") wkrótce otworzył kanał na którym pierwsze co powiedział to to że "to już koniec przeciętnego chłopaka" i narzeka na hipergamię kobiet.

jasne, ale przecież właśnie cały czas piszę, że i tak jesteś
  • Odpowiedz