Aktywne Wpisy

miodeksmrodek +1877
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz
Zawod_Inwestor +142
#gielda Założyłem w końcu konto z szacunku do tagu. Fajnie rozruszaliście polski internet memami inwestycyjnymi. Dobrą robotę robicie chłopaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,

Nagrania - https://www.instagram.com/p/CNHtNUXHAzC/
Bench Press with CB Car 3x70, 3x80, 3x90, 3x100, 3x110, 3x120, 2x130 (video)
Deadlift from blocks 3x140, 3x160, 3x180, 3x3x200 (video)
Bench press from pins 5x70, 4x90, 3x100, 3x110, 3x3x120
Bench Press with CB car 8x7x90
Ab wheel 6 serii
Volume 17280 kg
Czas treningu 2 h 05 min
#sheikofeatbadger #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
źródło: comment_1617274207POOQgxPuf0CAQSz96SmwY4.jpg
PobierzRozgrzewkowych nie ujmuje tu w zapisie ani w volume
Co to ma wspomóc?