Wpis z mikrobloga

@adrianpiotr: twój link to jest w ogóle nieporozumienie. Ja tam widzę żyjące miasto, przyziemie tętniące życiem. Auta zaparkowane wzdłuż jezdni, nie na chodniku. Nie ma też miejskiej autostrady, nie ma zaburzonych proporcji. Założenia są okej, może brakuje zieleni, ale widać że cała ulica jest do remontu, więc to pewnie bajka niedalekiej przyszłości. Budynki trzymają linie zabudowy, elewację też są okej xD

W RP działają mafie deweloperskie, często te same grupy
  • Odpowiedz
wyjedz gdzieś ze swojej wsi to zmienisz zdanie i dowiesz się ze świat nie wygląda jak na filmach a w Polsce jest naprawde schludnie w porównaniu do takich niemiec czy Francji

@adrianpiotr: Byłem prawie wszędzie oprócz skandynawii i wschodu. Takiego p---------a jak u nas nie widziałem nigdzie.
  • Odpowiedz
wyjedz gdzieś ze swojej wsi to zmienisz zdanie i dowiesz się ze świat nie wygląda jak na filmach a w Polsce jest naprawde schludnie w porównaniu do takich niemiec czy Francji

@adrianpiotr: oho incydent kałowy - ojczyznę obrażajooo XDDDDD "niemcy" specjalnie z małej litery? XDD
U nas też są dzielnice cygańskie i też jest syf jak u imigrantów.
  • Odpowiedz

@adrianpiotr: Aaa, nieprawda, byłeś kiedyś w Niemczech?
  • Odpowiedz
Podoba mi się to jak w ciągu 6 godzin pojawiły się (conajmniej) dwa tego typu memy ale i tak jeden dostak więcej plusów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz