Aktywne Wpisy

HadrzanMosambista +114
Kilka lat już wstaje tak do pracy 7:30-15:30 i to jest jeb€ne niewolnictwo, ciągle niewyspany, na mieście nic nie załatwię, nawet do dentysty na NFZ trzeba coś kombinować. I jeszcze ta atmosfera, jak widzisz przez okna jak ci życie przelatuje a ty nawet wyjść nie możesz przed czasem
#pracbaza #praca #korposwiat #produkcja #biuro #niebieskiepaski #rozowepaski
#pracbaza #praca #korposwiat #produkcja #biuro #niebieskiepaski #rozowepaski

Lolenson1888 +75
Pamiętacie jak 15-20 lat temu mnóstwo ludzi robiło defragmentację dysku w celu przyspieszenia komputera? Przyjemnie to wyglądało, ale z perspektywy czasu mam wrażenie że to było wcale niepotrzebne i niewiele dawało xD
Czyszczenie rejestru, instalowanie sterowników do wszystkiego, instalowanie pierdyliarda antywirusów, antymalware, firewalli… dobrze, że te czasy konieczności ciągłego „ulepszania” komputerów minęły ( ͡º ͜ʖ͡º)
#komputery #informatyka #nostalgia #kiedystobylo
Czyszczenie rejestru, instalowanie sterowników do wszystkiego, instalowanie pierdyliarda antywirusów, antymalware, firewalli… dobrze, że te czasy konieczności ciągłego „ulepszania” komputerów minęły ( ͡º ͜ʖ͡º)
#komputery #informatyka #nostalgia #kiedystobylo
źródło: 2EA776BA-2083-470F-AB50-F5068A8FCA15
Pobierz

źródło: comment_16147315390SEQB2WSTgiYECcC4vOX3C.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@adrianpiotr: Bo ja wiem, mało gdzie na zachod widziałem taki p--------k z parkowaniem jak w Polsce. Czy z psimi gownami, czy nawet billboardami.
Ale widziałem tez ogólny syf i brud jakiego w Polsce ciężko uświadczyć.
Myśle
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jesli chcesz sie porownywac do afryki, czy ameryki poludniowej, to owszem masz racje.
Natomiast jesli mowimy o europie zachodniej, to XD
@adrianpiotr: iks de, takiego p---------a urbanistycznego jak u nas to ze świecą szukać na zachód od Odry. Ale lepiej napisać jaka to Polska jest zajebista bo w Manchasterze/Marsylii jest dzielnica gdzie mieszkają araby i tam jest syf więc Polska