Aktywne Wpisy

orgin246 +11
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
iReturn +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#motoryzacja #sct
źródło: Przechwytywanie
PobierzWprowadź normy faworyzujące większe i cięższe samochody - doprowadź do wyginięcia najmniejszych i najtańszych modeli zmniejszając dostępność nowych aut dla najbiedniejszych, a jednocześnie obniż bezpieczeństwo na drogach.
Szukałem czegoś dla siebie i podobnie. Same auta mające w okolicach 5 metrów, poniżej ciężko cokolwiek kupić, żeby miało normalne nadwozie. A żeby się udławili tymi suvami.
XD zamordysta pierd*lony
@Myszo: Tak, dlatego w pewnym wieku mam mercedesa klasy E, a nie jakąś pokrakę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Myszo: chyba mniej wygodnie. Jedyne co jestem zrozumieć, to łatwiejsze wsiadanie (do pewnej granicy wysokości), jeśli ktoś ma problemy zdrowotne.
Nie trafiłem jeszcze na suva, którym jeździłoby się wygodniej, niż normalnym autem. A w ostatnich latach miałem styczność głównie z klasą premium za 300k+.
@znowuzapomnialemhasla: myślę, że podniesienie śmiertelności w wypadkach jednak nie.
Niestety klasa polityczna nie widzi w tym celu i biedaku wyp****j do zaszczanego zbiorkomu, albo lowelkiem.
Chryste gdzie ja żyję
@niegwynebleid: zakładając odpowiednie warunki, dlaczego nie? Chyba, że to liczenie na cud i kwestia 99%, a 100% lub zejścia od razu lub po tygodniu w wyniku odniesionych ran.
- większa płaszczyzna uderzenia,
- większą masa,
- mniejsza szansa na ucieczkę,
- mniejsza szansa, że nogi Ci połamie, ale się uratujesz
@goferek: może też ktoś mieć dzieci i łatwiej mu się je wkłada, może też być ktoś wysoki i zamiast wybierać jakiegoś VANa woli wziąć suva
Wielu ludzi przeżywa postrzał w głowę z penetracją mózgu.
A ty mi mówisz że przy w miarę małej prędkości masz śmiertelność 100%. Może gdyby liczyć tylko bezpośrednie uderzenie zderzakiem prosto w łeb. Ale wypadki są baaardzo różne i skok z 65% do 100% tylko przez to że maska jest