Wpis z mikrobloga

#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
zlotybrek - #kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całe...

źródło: image

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@orgin246: materiały o Falloutach też świetne. Jednak to filmy o Sonicu wywołują u mnie największą nostalgię. Generalnie kanał Mroowy, w porównaniu do Kiszki jest pełen kreatywnych filmów o różnej tematyce, gdzie każdy fan popkultury znajdzie coś dla siebie
  • Odpowiedz
  • 1
@WujekDoggi: No wiadomo. Najlepiej grać w gry. Ale czasem trzeba zrobić sobie przerwę, do obiadku coś obejrzeć, albo znaleźć kanał, który poleci jakieś ciekawe tytuły do ogrania, które nie ograniczają się jedynie do soulsów
  • Odpowiedz
@orgin246:

Nie uwierzyłbyś gdybym ci powiedział, że lata temu ichabod był serio fajny i robił recenzje c-------h polskich filmów XD

ja to pamietam xD to byly czasy gdy jeszcze ogladalem jego idola oraz idola niekrytego krytyka czyli nostalgia critica xD i angry joe jezeli mowimy o gierkach w ogole ciekawi mnie opinia tagowa na jego temat (o angry joe w sensie)
  • Odpowiedz
@orgin246: Ale ja wiem, bo sam go oglądałem (sog za recenzję Arcanum), ale podczas tej słynnej afery z "katole do wora, a wór do jeziora" mu o------o kompletnie i stoczył się całkowicie w śmieszko-lewicę.
  • Odpowiedz