Wpis z mikrobloga

A dzisiaj wołam Was na monologi stulei:
https://www.wykop.pl/link/5961129/monologi-stulei-tekst-powstaly-w-100-z-wypowiedzi-uzytkownikow-wykop-pl/

To coś innego niż zwykle z mojej strony, ale postanowiłem zaryzykować, że się nie obrazicie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@0twierac2, @32cm, @4stronaksiazki, @5T1N63R, @aaadam91, @Abstrakt, @AdiBdg, @Ag3SbS3, @akcer, @ancymonek, @Aquz, @ArtyQ, @Asarhaddon, @atamcichobyc, @azzQ, @bajcik, @BeSmarter, @BionicA, @Bivara, @BladyJezy, @Blizz4rd, @blond_lok, @BlueScreeen, @Bool1410, @boro271, @broczapa, @Brodzacy_w_Zbozowej, @Brzo_a, @BuszBuszasty, @byt199, @campo_notus, @Ciascio, @ciemnagwiazda, @codowuja, @coupakh, @cyberpunkowy_neuromantyk, @czemu_nie, @cziko, @Damnn, @damroka17, @darnok23, @deprim_, @DezorientacjaKota, @DJ007, @dlugi_, @doder, @dontonek, @Droden, @drWind, @dudasek6325, @DzikaLesnaKuna, @dzikslaw, @EdlortKalen, @eemu, @Ejdemson, @ElCidX, @ElSilencioLoco86, @empe12, @Encepence2, @Epidemiusz, @Eswemenasja, @Etauu, @Ethordin, @fidolina, @Filodendron, @FotelPrezesa, @fottiti, @gardina, @geriatronicus, @Godzill, @gorzka, @grabia01, @GuziecKrolAfryki, @Harold, @Hav0c, @heimspekingurr, @Herflik, @hortu, @iAmTS, @Janek_dzbanek, @janekos, @jawook, @jestes_lewakiem_prawaku, @Jin, @joyko, @JSkrzetuski, @juluwui, @JV44, @jwitos, @k44tajemnicza, @k8lin, @kajec, @kakagonzalez, @kaktus_z_ostrymi_kolcami, @Kardio_Error, @kartofel, @Kawunia_z_rana, @Kenndal, @Kitciu, @Klara_Polzl, @koddd, @Kokoi91, @KosmicznyJanusz, @krecik000, @Krul_Janusz_I_Passat, @krwawy_karzel, @kubas43, @KudlataKaczka, @kupuje_bulki_w_almie, @kuweta_z_piekla_rodem, @lesnywalker, @lezkaniebieska, @Life_will_kill_ya, @lowermind, @LPG36, @Luczexx, @mac92, @magenciorek, @maitrechocolatier, @MandarynWspanialy, @ManfredMacx, @manticore, @MarcinusZ, @marooned, @Matgolfin1, @Matrik90, @mdesign, @michal_0107, @Michaszek_
  • 11
@plnk: Słuszne pytanie. Wołam, bo zawsze Cię wołam do moich filmów popularnonaukowych - bo o to poprosiłeś. A dzisiaj zrobiłem jednorazowy eksperyment i zawołałem Cię do tego tekstu, który ulepiłem. Myślę, że to będzie eksperyment jednorazowy, a jeżeli czujesz się niesłusznie zawołany, to przepraszam i przy najbliższej okazji stawiam kawę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)