@dsomgi00: juz są koledzy. @aadrion123: ja nie rozumiem tylko jednego, ja nikomu nie oceniam głebokosci - ale gdy siadam o wieleeeee glebiej to wykop sie sra, ze kible wale xD
@biamiVajs: @Darksed: Nie są różne zasady, ale sędziowe różnie oceniają. W większości federacji i zawodów nie przestrzega się ściśle tych zasad ¯\_(ツ)_/¯ IPF znane jest z tego, że tam wszystko jest bardzo restrykcyjne.
@DywanTv: zgadzam się z tym co powiedział. Przede wszystkim z tym brakiem szacunku dla zawodników i bronienie się przed monoliftem. Skoro można bezpieczniej uprawiać ten sport, to czemu nie stosować lepszych rozwiązań. Tym bardziej, że spotterzy nawet na międzynarodowych zawodach potrafią być chudymi szczurami z łapanki. Ogólnie, to konserwatywne podejście do sprzętu jest całkiem śmieszne, bo zabronione jest np. stosowanie bandaży, ale opaski XS zakładane przez worki, w kilka osób już
@Saprofit: Ale to uczestnicy są nieuczciwi, a nie ipf. Z tego co wiem w regulaminie jest napisane ze masz być w stanie samemu założyć sleevsy bez wykorzystania żadnego sprzętu. To ludzie łamią ten zapis i to oni są temu winni, a nie federacja, bo tego nie sprawdza... @DywanTv
@deshix: no tak, ale nie doczytałeś konkluzji. Można to rozwiązać w sposób najprostszy z możliwych i po prostu zezwolić na bandaże. Formuła RAW na tym nie ucierpi. Co do uczciwości, to podobnie sprawa się ma z używaniem dopingu. Testy niby są, ale ich zastosowanie jest wręcz symboliczne ( ͡°͜ʖ͡°)
https://www.instagram.com/p/CLJzPyNnfFx/?igshid=12dd3u9gcj0ra
#mikrokoksy #trojboj #silownia
@aadrion123: ja nie rozumiem tylko jednego, ja nikomu nie oceniam głebokosci - ale gdy siadam o wieleeeee glebiej to wykop sie sra, ze kible wale xD
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do uczciwości, to podobnie sprawa się ma z używaniem dopingu. Testy niby są, ale ich zastosowanie jest wręcz symboliczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)