Aktywne Wpisy

M83_ +52
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +157
źródło: 1000000093
Pobierz

#masseffect #gry
źródło: comment_1612343270fEL3WKsJPNX6qX14ixzPji.jpg
PobierzNie? Już od początku mieli sporo za uszami. Z-------e papierza, porwania i eksperymenty na WŁASNYM gatunku (misja z Toombsem, czy chociażby Jack) wpieprzanie własnych ludzi na miny (krążownik zbieraczy) i jakby pogrzebać to jeszcze sporo by tego się znalazło.
To było też konkretnie p----------e. (・へ・)
Cholerne DLCki... Chodzi o Davida? No to było srogo posrane.
źródło: comment_16123455582M4A6ImSreW1ag4deWkxWm.jpg
PobierzOgólnie ciekawie to rozegrali w dwójce zmuszając Sheparda do współpracy z ekstremistami, bo nikt inny nie traktował poważnie jego ostrzeżeń. Przy okazji pokazali, że świat nie jest czarno-biały i taki Cerberus tez ma swoje racje, a jego członkowie potrafią być normalnymi ludźmi. W trójce mogli kwestie
@hippomasaz: No przecież było to zadanie z ratowaniem ich naukowców co się zbuntowali, jak również w MP do oddziałów N7 dołączyli zdrajcy Cerberusa z Projektu Fenix.
@Merdarion_PL: Obecnie USA dzięki US Navy kontrolują Ocean światowy a tym samym przepływy strategiczne i całą globalną gospodarkę. Robią to od końca drugiej wojny światowej, i gdyby nie obudzony chiński tygrys nic by temu nie zagrażało.
W świecie Mass effect odpowiednia Flota Kosmiczna byłaby jeszcze ważniejsza niż obecnie lotniskowce. A inne rasy zaakceptowałyby to tak samo
Brzmisz jak typowy obrońca legionu Cezara z FNV ( ಠ_ಠ)
Nie no, super taka fanatyczna organizacja. Jeszcze zindoktrynowana. Ma to sens, żeby byli głównym partnerem w walce ze Żniwiarzami.